DŽEHVA ŽELI VEZU SA KOŠARKAŠEM PO SVAKU CENU: Pevačica ne bira, nakon Čelebića, Vildoze i Lesora, na red došao ON!

Autor:

Zabava

29.06.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović ne prestaje da juri košarkaše, osmislila i specijalni plan!

DŽEHVA ŽELI VEZU SA KOŠARKAŠEM PO SVAKU CENU: Pevačica ne bira, nakon Čelebića, Vildoze i Lesora, na red došao ON!

Foto: ATAImages

Teodora Džehverović

Teodora Džehverović čini sve kako bi bila u centru pažnje javnosti, pa ne preza ni od toga da o sebi izmišlja lažne vesti.

Pevačica sve ovo radi kako bi sebi napravila besplatan marketing u cilju promovisanja nove pesme, što je već radila kad je izmislila svađu s koleginicom Mahrinom.

Kako Kurir saznaje, upravo je ovo bio slučaj i s pričom koja se nedavno pojavila u javnosti da je trenutno u vezi sa slovenačkim košarkašem Maticom Rebecom. Kako su tada preneli mediji, ona je nedavno bila na tribinama u Beogradskoj areni kada je Partizan igrao protiv Cedevita Olimpije, za koju igra i Rebec. Njih dvoje su navodno odnedavno u vezi i uživaju u ljubavi daleko od očiju javnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matic Rebec (@maticrebec)

 

Međutim, prema rečima izvora Kurira, ovo je daleko od istine i predstavlja čist plod Teodorine mašte. To je uradila kako bi sebi napravila marketing pred nastup na jednom muzičkom festivalu na kojem je pevala prethodnog vikenda, ali i pred izlazak duetske pesme sa Albinom koju, uprkos svemu, publika nije prihvatila na najbolji način.

Podsetimo, ova priča je treća u nizu u kojoj se Džehva dovodi u vezu s košarkašima. Najpre je povezivana s Lukom Vildozom, bivšim košarkašem Crvene zvezde, a onda i s Matijasom Lesorom, bivšim igračem Partizana, koji od pre nekoliko dana igraju zajedno u istom klubu, grčkom Panatinaikosu.

Republika

Foto: Starsport/Instagram printscreen/teodoradzehverovic

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading