TEODORA DŽEHVEROVIĆ IMALA "SPECIJALNOG GOSTA" NA MUSIC WEEK-U: Pevačica objavila zajedničku fotku, fanovi u transu!

Autor:

Zabava

27.06.2023

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović je imala poseban razlog da izdominira na sceni!

TEODORA DŽEHVEROVIĆ IMALA "SPECIJALNOG GOSTA" NA MUSIC WEEK-U: Pevačica objavila zajedničku fotku, fanovi u transu!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Teodora Džehverović

Teodora Džehverović nastupila je na ovogodišnjem "Music Week Festivalu", gde je premijerno izvela dve nove pesme, a fanovi su bili oduševljeni njenim stajlingom i onim što je priredila na velikoj sceni, a malu Džehvu nije zaustavio, niti poremetio čak ni pljusak.

Pevačica je mislila na svaki detalj, a ne krije da ima veliki tim iza sebe. Međutim, glavna podrška joj je porodica i prijatelji, koji su bili uz nju i sada, bez obzira na vremenske nepogode.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

Pored menadžerke, frizera i fotografa, koji su joj i bliski prijatelji, na njen nastup došli su i brat i snaja, koja je trudna i čeka naslednicu. Devojčica će se zvati Dorotea, upravo zbog Teodore, koja je prve znala pol deteta.

Teodora je privukla pažnju i svojim stajlingom. Cela scena je bila u vojničkom duhu, a ona je bila golišava i nosila maskirnu kombinaciju. Osim njenih plesača, u tom stilu su bili obučeni i Sava i Adriana, koji su kasnije pozirali sa Teodorom, a Adriana je napisala "I Dorotea je išla da podrži tetu".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading