"NOŽ U LEĐA" NOVAKU! Đokovića "IZDAO" veliki prijatelj: Ovo NIKO nije mogao da očekuje!

Autor:

Sport

27.06.2023

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači srpskog tenisera ostali su u čudu posle reči legendarnog tenisera.

"NOŽ U LEĐA" NOVAKU! Đokovića "IZDAO" veliki prijatelj: Ovo NIKO nije mogao da očekuje!

Foto: Tanjug/AP

Prvi reket sveta Novak Đoković

Novak Đoković pao je sa prvog mesta ATP liste i neposredno uoči Vimbldona, koji je na programu od trećeg do 16. jula, tron je prepustio Karlosu Alkarazu.

I pored toga što će Nole u Britaniju stići kao drugi teniser planete, nema dileme da će biti prvi favorit za trofej na grend slemu koji je osvajao već sedam puta.

Đoković je ove sezone osvojio Rolan Garos te stigao do 23. grend slem trofeja i na taj način prestigao Rafaela Nadala na vrhu ove večne liste i na taj način prišao korak bliže GOAT priznanju. Da je Nole najbolji teniser u istoriji misle mnogi, ali ne i njegov veliki prijatelj Endi Marej!

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković i Endi Marej

 

Legendarni teniser "izdao" je Novaka i rečima uoči Vimbldona "zabio mu je nož u leđa".

Ako gledate po grend slemovima, onda je Novak Đoković najveći teniser svih vremena... Ali, za mene su stvari malo "nijansiranije" od toga - rekao je Endi Marej, ali je ostao dužan objašnjenja o kojim to "nijansama" priča.

Imajući u vidu da su Đoković i Marej veliki prijatelji ove reči sigurno su ostavile u čudu Novaka, ali i armiju njegovih vernih navijača širom planete.

Sada će Srbin imati motiv više da na predstojećem Vimbldonu još jednom dokaže da je teniski GOAT te da pomogne svom prijatelju Endiju Mareju da reši pomenute "nijanse".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading