BRUKA I SRAMOTA! Novak Đoković PONIŽEN: Srbin ga "TUKAO" gde je stigao, a on se SVETI najniže moguće!

Autor:

Sport

17.06.2023

07:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reči Španca odzvanjaju.

BRUKA I SRAMOTA! Novak Đoković PONIŽEN: Srbin ga "TUKAO" gde je stigao, a on se SVETI najniže moguće!

Foto: Tanjug/AP

Prvi reket sveta Novak Đoković

Novak Đoković je osvajanjem Rolan Garosa pomerio granice po ko zna koji put i još jednom je ispisao istoriju tenisa.

Srbin je u Parizu stigao do 23. grend slem trofeja, na vrhu večne liste prestigao je Rafaela Nadala, a takođe je ponovo postao prvi reket planete, te je započeo 388. nedelju na tronu.

Svi ovi uspesi nisu dovoljni da čuveni Španac Nikolas Almagro prizna da je Novak najbolji teniser u istoriji. Đoković i Almagro su se sastajali pet puta tokom karijere, Nole je "tukao" Španca gde god da je stigao i ima stopostotan učinak, ali nekadašnjem devetom teniseru planete u GOAT trci ima mesta samo za Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đoković, Nadal i Federer

 

Verujem da je Federer bolji od Nadala, ali njihovi međusobni dueli ne govore tako. Po mom mišljenju, Rodžer je bolji od njih dvojice u smislu tehnike, ali ga je Rafa dobijao više puta zbog svoje psihičke snage. Federer mi je uvek bio najteži protivnik. Totalno drugačije iskustvo. Slajs, kratka, top spin, volej, imao je sve. Niste znali šta ide sledeće jer je imao sve. Nije imao velikih nedostataka. Imao je sve talente koji su bili oslabljeni samo kada igra protiv Nadala - rekao je Almagro, pa dodao:

- Đoković takođe ima sjajnu karijeru, ali je Federer najtalentovaniji igrač kojeg sam gledao.

Da li ovim rečima Nikolas Almagro želi da se osveti Novaku Đokoviću jer ga je ovaj dobio u svih pet međusobnih duela ili je nešto drugo u pitanju, ostaje nepoznato. Jedno je sigurno - Nole se ponovo našao na meti kritičara koji ga na sramotan način izostavljaju iz GOAT trke, ali sve ovo, vrlo verovatno, ne pogađa Srbina koji nastavlja da dominira gde god da se pojavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Srdjan

17.06.2023 07:48

Aa i to me zabole,sta nebitan lik izjavljuje.ima u srbiji izreka "za dobrim konjem se prasina dize"a gutaju je oni iza njega

Srbi Kazu

17.06.2023 08:44

Pas laje vetar nosi