PEVALA U NARODNOJ NOŠNJI, PA ZADOBILA POVREDE: Breskvicu gađali drvljem i satom u GLAVU, hitno se oglasila! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

26.06.2023

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačia se oglasila nakon skandala na njenom nastupu!

PEVALA U NARODNOJ NOŠNJI, PA ZADOBILA POVREDE: Breskvicu gađali drvljem i satom u GLAVU, hitno se oglasila! (GALERIJA)

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Pevačica Anđela Ignjatović Breksvica zatvorila je festival "Belgrade Music Week", koji je trajao tri dana i okupio više hiljada ljudi na Ušću. Mlada pevačica je pevala svoje najveće hitove, ali i pesme "Veseli se, srpski rode" i "Đurđevdan", i to dok je nosila srpsku narodnu nošnju.

Ni njen nastup nije prošao bez skandala. Naime, pojedini članovi publike su nekim od prethodnih izvođača napravili neprijatnosti - zviždali su, terali ih sa scene, pa čak i gađali flašama. Breskvicu su gađali granom i satom.

Republika

Foto: Republika

Breskvica

Ona se oglasila odmah nakon skandala i istakla koliko je tužna zbog ovoga.

- Dragi moji, dobro jutro. Ja sam tek sad sad legla, zdravstveno stanje mi je katastrofa. Mislim da sam ipak uspela nešto da svima dokažem sinoć. Hvala vam do neba što ste do kraja ostai baš svi i što ste onako sa mnom pevali. Srce mi je puno - započela je Breksvica, pa dodala:

- Takođe, jako sam i tužna zbog pojedinaca koji su morali da unište doživljaj svojim gađanjem plesača i izvođača predmetima. Lično ja sam dobila jedno drvo u glavu i jedan sat u nos, ali Bože moj... Ostala sam bez cipela, pa sam ceo nastup pevala bosa, što će sigurno da se odrazi na zdravlje, ali šta je tu je - dodala je pevačica.

Breskvica je istakla da više neće nastupati na festivalima, pa publici najavila uživanje na svom koncertu. Ona je pre nastupa bila priključena na infuziju, a nakon nastupa je dobila temperaturu.

A sad se gasim. Temperatura ipak preuzima ovde - napisala je na svom Instagramu Breskvica.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Ljuba

27.06.2023 13:45

Alo bre koji birfest, to je skup pijandura i nista drugo. To pohvatati i sve pobacati u Dunav jer nezasluzuje nikakvu razonodu. .