BOSANCI, DIVNI LJUDI: Bračni par iz Beograda doživeo u Zenici nešto što će pamtiti CEO ŽIVOT, očekivali su kaznu, a dobili najlepšu uspomenu

Autor:

Svet

26.06.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica iz Beograda koja je turistički svratila u Zenicu je doživela nešto što će pamtiti ceo život.

BOSANCI, DIVNI LJUDI: Bračni par iz Beograda doživeo u Zenici nešto što će pamtiti CEO ŽIVOT, očekivali su kaznu, a dobili najlepšu uspomenu

Foto: pixabay.com

Naime, supružnici Marijana i Teodor s decom, su tokom svog putovanja BiH odlučili da posete i Zenicu. Parkirali su svoje vozilo na jednom od parkirališta u centru grada i uputili se u šetnju kako bi istražili sve što Zenica nudi. Međutim, nisu ni slutili kakvo ih iznenađenje čeka kada se vrate do svog automobila, piše Klix.ba.

Kada su se vratili nakon produžene šetnje, očekivali su kaznu za parking jer su prekoračili vreme za koje su platili parking. Ali umesto kazne, iza prednjeg brisača su zatekli poruku. Nepoznata osoba je primetila da je njihov automobil bio potencijalni kandidat za kaznu i odlučila da interveniše na najljubazniji način.

"Dragi prijatelju ili prijateljice. Obzirom da si iz Srbije, nisam hteo da ti se pokvari odmor malom neprijatnošću. Naime, zaboravio/la si da uplatiš parking pa sam ti ja uplatio parking za ceo dan. Parking servis je hteo da ti napiše kaznu a ja sam sprečio. Dragi prijatelji, uživajte u Zenici", piše na papiriću.

Foto: Facebook

 

 

Beograđani su oduševljeni ovim gestom a, kako kažu, samo im je žao zbog jedne stvari.

"Suprug je uplatio parking za 2 sata a nama se Zenica jako svidela pa smo ostali mnogo duže i totalno zaboravili na parking i da treba da platimo dodatno veme. Kada smo se vraćali ka autu tek smo se minut, dva pred što ćemo doći do auta setili da smo zaboravili dodatno da uplatimo za parking i očekivali smo kaznu. Na nekih dvadesetak metara vidimo nešto iza prednjeg brisača i bili smo ubeđeni da je to upravo kazna. Međutim, dočekala nas je jako prijatna poruka. Neko je valjda primetio da neko iz parking servisa želi da nam napiše kaznu, da bi, verovali ili ne, taj neko ko nam je apsolutno nepoznat, sprečio da nam bude napisana kazna i uplatio parking za ceo dan.

Šta reći? Žao mi je samo što nam nije ostavio neki kontakt, barem da mu se zahvalimo ako ne želi novac, ali ne, ništa nije ostavio kao kontakt. Evo, ako nekim čudom sada ovo pročita, zahvaljuju mu se Marijana i Teodor sa decom iz Beograda. Bosanci, divni ljudi!", objava je ove porodice koja je postala hit na društvenim mrežama.

Mnogi su u komentarima pohvalili Zeničane i nazvali Bosance i Hercegovce jednim od najljubaznijih ljudi na Balkanu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading