BUKTI RAT BIVŠIH PARTNERA: Pljušte provokacije između Breskvice i Vojaža!

Autor:

Zabava

24.06.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je Vojaž potkačio bivšu, a danas je ona uzvratila!

BUKTI RAT BIVŠIH PARTNERA: Pljušte provokacije između Breskvice i Vojaža!

Foto: M.P./ATAImages, Marija Mladjen/ATAImages

Pevačici Anđeli Ignjatović Breksvici je pozlilo tokom nastupa u Švajcarskoj, koji je morala da prekine i zbog toga se izvinila fanovima.

- Dragi moji, hvala vam što ste sinoć došli i izvinite što smo morali na pola da prekinemo nastup, pozlilo mi je i zaista nisam mogla da nastavim dalje. Vidimo se uskoro ponovo. Ljubim vas i volim - napisala je Breksvica.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Breskvica je morala i da otkaže svoj nastup u Nirnbergu, a zatim se vratila u Beograd, kako bi se spremila i oporavila za sutrašnji nastup.

Breksvica se usnimila u automobilu i uputila idirektnu provokaciju svom bivšem dečku Mihajlu Veruoviću Vojažu. Naime, ona je uslikala ekran u automobilu, gde se videlo da na radio-stanici idi njen duet sa Devitom, pesma "Tu tu tu".

- I red je bio da se pusti najveći hit sa albuma - napisala je Breskvica.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Podsetimo, Devito na novom albumu ima i pesmu sa Vojažem, koji je sinoć potkačio svoju bivšu devojku. Naime, njega su sinoć upitali da li će Breksvici zasmetati to što ga povezuju sa Emom Radujko, koja joj je prijateljica.

- Šta me briga, buraz? - nasmejao se Vojaž.

Republika

Foto: Republika

Vojaž

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading