IVI GRGURIĆ IZVIRILA CICA MACA IZ MINI BIKINIJA: Muškarci na plaži se okretali za OVIM detaljem!

Autor:

Zabava

25.06.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Grgurić na plaži izdominirala mini bikinijem!

IVI GRGURIĆ IZVIRILA CICA MACA IZ MINI BIKINIJA: Muškarci na plaži se okretali za OVIM detaljem!

Foto: Instagram.com

Starleta Iva Grgurić ove vrele dane provodi na plaži sunčajući svoje zgodno telo, a kako smo od nje već navikli da u javnosti podiže veliku prašinu, kada budete videli ove fotografije neće vam biti dobro.

 

Ovaj put ona je zapalila društvene mreže svojim vrelim slikama sa plaže, a komentari na račun njenog izgleda su se samo nizali. Ona je na mini bikiniju na intimnim delovima imala oblik koji je sve podsetio na macu, pa su se u komentarima mogli videti sledeći:

- "Ivi izvirila cica maca", "Goriš kao sunce", "Vrelija od Sahare" - bili su samo neki od komentara. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Džonko

25.06.2023 15:40

Ceo svet je odlepio...!!Nije mi jasno ČEMU SVE OVO I OVAKO..!!??? Da li misle ove žene da ovako više vrede i da li njihovi muškarci misle da imaju kvalitet pored sebe...!!?? I obrnuto..!!! Mislim na one napucane, nabeđene sa kojekakvim mašinama i mororima itd...!!! Kada će shvatiti da je velika razlika a veoma tanka linija između UŽIVAANJAA😁🙏 I IŽIVLJAVANJAAA😝😝...!!!??? 🤔🤔

Zed

25.06.2023 18:52

🤮🤮🤮🤮🤮