IMA NOVI KLUB! Bivši igrač Zvezde debituje protiv superligaša!

Autor:

Sport

25.06.2023

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji napadač crveno-belih Tomane nastavlja karijeru na Kipru.

IMA NOVI KLUB! Bivši igrač Zvezde debituje protiv superligaša!

Foto: Starsport

Tomane

Kiparski vicešampion APOEL iz Nikozije odlučio je da se pojača bivšim fudbalerom Crvene zvezde Antoniom Mendešom Tomaneom.

Portugalac je na Marakani ostao kratko, ali ne u lepom sećanju delijama, pošto je promašio penal u Pireju protiv Olimpijakosa, koji je skupo koštao srpskog prvaka. Osim toga, nije ispunio ni delić očekivanja, pa se smatra za jednog od većih promašaja u prethodnim sezonama.

Tomane se posle Beograda otisnuo u turskog drugoligaša Samsun, tamo je igrao tri godine, a onda je otišao na Kipar kod ekipe koju je do skora predvodio nekadašnji trener Zvezde Vladan Milojević.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by APOEL FC (@apoelfcofficial)

 

Posebno je interesantno da će Portugalac u novom klubu debitovati protiv novosadske Vojvodine u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencije.

Bivši fudbaler Tondele, Aruke, Viktorije Gimaraeš, koji je još igrao u Nemačkoj za Duizburg i grčki Panetolikos, obavezao se na jednogodišnju vernost APOEL-u, uz moguće produženje saradnje na još godinu dana.

– Tomane se očekuje na Kipru u narednih 48 sati kako bi prošao medicinske preglede i počeo da trenira. Želimo mu dobro zdravlje i da slavimo titule i evropske uspehe – piše u saopštenju kiparskog viceprvaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading