TRADICIONALNI ŠIJAN: Skinuo se na koncertu Baje Malog Knindže, pa ogrnuo zastavu Srbije! A tek da vidite Bojanu!

Autor:

Zabava

25.06.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi snimci Mirka i Bojane osvanuli na društvenim mrežama!

TRADICIONALNI ŠIJAN: Skinuo se na koncertu Baje Malog Knindže, pa ogrnuo zastavu Srbije! A tek da vidite Bojanu!

Foto: ST/D. KADIĆ, Instagram/Printscreen

Odlaganje zbog tragedija, protivljenje neokomunista, kiša i protesti, ništa od ovoga nije uspelo da poremeti Baju Malog Knindžu da u centru Beograda, na kultnom stadionu Tašmajdan, održi muzički spektakl za pamćenje. 

I ne samo to, već i da ovaj objekat ispuni do poslednjeg mesta i pokaže da je jedan od najpopularnijih umetnika današnjice.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

 

Reka ljudi slivala se ka stadionu tokom popodneva, od kojih su neki prošli i stotine kilometara da bi čuli svog omiljenog pevača. Kada je izašao na binu, dočekan je ovacijama, a koncert je, kao što je i najavio, počeo pesmom "Pevaj, Srbijo".

Iz prvih redova ovaj koncert gledali su Tamara Đurić, Lepi Mića, ali i Mirko Šijan, sa svojom suprugom, Bojanom. Šijan je toliko uživao, da je u jednom momentu skinuo majicu i ogrnuo se zastavom Srbije, a dobar provod zabeležili su i podelili sa brojnim pratiocima na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading