ONI ŠTO BI DA ME ZABRANE ME KRIŠOM SLUŠAJU: Baja Mali Knindža pred koncert priznao da je napisao hit za Slobu Radanovića! (VIDEO)

Autor:

Zabava

24.06.2023

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač večeras održava veliki koncert na Tašmajdanu!

Pevač Mirko Pajčin, poznatiji kao Baja Mali Knindža, večeras će večeras na Tašmajdanu održati solistički koncert pred 15.000 ljudi, a pre nastupa dao je intervju za Republiku i prvo otkrio kako se oseća i šta misli o peticiji koja je pokrenuta, kako bi mu se zabranio koncert.

- Spreman sam kao zapeta puška, ovo je vrhunac moje karijere, stavljam pečat na taj trud. Sanjao sam koncert u Beogradu sa 14 godina kad sam došao kao srednjoškolac. Ovo je najviši stepenik - rekao je pevač.

- To što su se javljali neki (da me zabrane), to su pojedinačni slučajevi, mislim da me krišom slušaju - dodao je on.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

 

Pevač je progovorio o svojim pesmama, pa otkrio da bi najviše voleo da napiše pesmu za Slobu Radanovića, čiji je gost bio nedavno.

- Prva inspiracija mi je krenula kad sam napraivo pesmu "Nema raja bez rodnog kraja", ali mi se nije dopalo, uneo sam dušu i napravio "Božić je". Sav bol i gnev sam iznosio u pesmama. Pisao sam i za druge pevače, ali je istinsko kad je iznesem to. "Božić je" mi je najdraža pesma, asocira me na pokojnu baku Smilju, usadila je patriotski gen u meni. Najviše bih voleo da napišem pesme za Slobu Radanovića i Uroša Živkovića, za Slobu sam već napisao - otkrio je pevač.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Sloba i Jelena

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading