ROĐAK TRAGIČNO NASTRADALE KSENIJE PAJČIN OTKRIO GDE JE BIO U TRENUTKU NJENE SMRTI: Baja Mali Knindža izneo nove detalje o pokojnoj sestri!

Autor:

Zabava

11.06.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baja Mali Knindža otvorio dušu, pa otkrio kakva je Ksenija Pajčin bila!

ROĐAK TRAGIČNO NASTRADALE KSENIJE PAJČIN OTKRIO GDE JE BIO U TRENUTKU NJENE SMRTI: Baja Mali Knindža izneo nove detalje o pokojnoj sestri!

Foto: Republika.rs, Printscreen

Tokom emisije ''Premijera viked specijal'', pevač Baja Mali Knindža okrio je brojne nepoznate detalje iz dvoje karijere, ali se osvrnuo i na tragično nastradalu sestru i muzičku zvezu, Kseniju Pajčin, koja je pre više od jedne decenije izgubila život, kada je u njenom stanu njen tadašnji partner, maneken Filip Kapisoda povukao obarač i usmrtio je na mestu.

- Ona je bila vanzemaljac, bila je fatalna. Upoznao sam moju najstariju ćerku Smiljanu sa njom. Žao mi je toga što joj se desilo - odgovorio je Baja.

- Gde ste bili kada ste čuli da je izgubila život? - upitao je voditelj.

- U Beogradu sam bio, jako me je to pogodilo. U kontaktu sam sa njenom porodicom i dan danas, velika tragedija - kazao je Baja.

Republika

Foto: TikTok printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading