ANGELINA NESPOSOBNA ZA DETE: Priznala da ne može sama ni psa sama čuvati, pa šokirala javnost!

Autor:

Zabava

10.06.2023

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Angelina Vujović otkrila da ima strah od starosti!

ANGELINA NESPOSOBNA ZA DETE: Priznala da ne može sama ni psa sama čuvati, pa šokirala javnost!

Foto: ATA Images

Voditeljka Sanja Marinković je u novom izdanju emisije "Magazin In" ugostila pevačicu Vanesu Šokčić, glumicu Ivu Štrljić, pevačice Gocu Tržan i Angelinu, kao spisateljicu Zorana Šuc.

Pevačica Angelina je tom prilikom otkrila kakav stav ima po pitanju starosti i da li je spremna da se ostvari u ulozi majke, odnosno da li priželjkuje decu:

- Ima i onih žena koje se prosto osećaju mlađe. Na primer, ja nikako da prebacim da imam 26 sada. Ostalo mi je prirodno stanje da imam 24 godine, a nemam ih - rekla je Angelina, pa otkrila da li ima strah od starosti:

- Ja sam na primer imala u 25-oj strah od starenja, ali to nije strah. Ja sam imala ono preispitivanje: "Jao, mene je mama rodila sa 27 godina, sestru sa 24 godine. Kako ću ja sada, šta sam ja uradila do sada?! Ja nisam sposobna sama ni kuče da čuvam, a sad ću dete". To je neka paranoja - rekla je Angelina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading