SASLUŠAN BIVŠI MUŽ SLAVICE ĆUKTERAŠ: Određena mu zabrana prilaska!

Autor:

Zabava

24.06.2023

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Avramov je vreme provodio u Mađarskoj, gde radi kao fudbalski trener, danas se vratio u Srbiju i odmah je odveden na saslušanje!

SASLUŠAN BIVŠI MUŽ SLAVICE ĆUKTERAŠ: Određena mu zabrana prilaska!

Foto: PRofimedia, ATA Images

Slavica Ćukteraš prijavila je svog bivšeg supruga Vladu Avramova zbog pretnji, a danas je i saslušan u policiji. Prema saznanjima 24sedam fudbaler je bio u stanici policije u Novom Sadu gde je saslušan i određena mu je mera zabrane prilaska od 48 sati, bez zadržavanja u policiji. Avramov je vreme provodio u Mađarskoj, gde radi kao fudbalski trener, a za njim je zbog pretnji raspisana i poternica.

Republika

Foto: E stock, Starsport

Avramov i Slavica

Kako se danas vratio u Srbiju, odmah je odveden na saslušanje. Kako navodi izvor blizak pevačici, protiv Avramova će biti pokrenut proces, nakon saslušanja, a očekuje se i da bude podneta zabrana prilaska od 30 dana. 

Peevačica se povodom ovoga nije oglašavala, kao što to nije činila ni prethodnih dana, jer ne želi da na bilo koji način ugrozi sudski proces, niti da dozvoli da njena izjava bude pogrešno shvaćena.

Republika

Foto: PRofimedia, ATA Images

Avramov i Slavica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading