"LEŽIM I NEPOKRETAN SAM" Hitno operisan popularni pevač, oglasio se iz bolnice!

Autor:

Zabava

21.06.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač je imao problema sa srcem, lekari su ustanovili da mora na hitnu operaciju!

"LEŽIM I NEPOKRETAN SAM" Hitno operisan popularni pevač, oglasio se iz bolnice!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Muzičar Nenad Milosavljević, poznatiji kao Neša Galija, pre nekoliko dana je imao operaciju srca u Beogradu i sada se oporavlja, saznaje 24sedam.

Reč je o ugradnji baj pasa zbog zapušenja krvnih sudova. Pevač se posle tegoba koje je imao i problema sa srcem se javio lekarima koji su ustanovili da mora na hitnu operaciju, a poslednji koncert grupa Galija je održala u Skoplju 29. maja. 

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Neša Galija

Neša se javio iz kreveta priznajući se ne oseća dobro, pa tako nije mogao dugo ni da priča.

- Operisao sam se, i sada se oporavljam. Ležim i nepokretan sam, ne mogu da pričam. Razumite me, loše mi je. Izvinjavam se. Treba mi tri, četiri nedelje da se oporavim - rekao je Neša za 24Sedam.

Ono što malo ko zna jeste da je Neša Galija imao teško detinjstvo. Bolovao je od tuberkuloze kičme. Kao dečak, sa dve godine je pao sa hoklince i nesrećno udario u ivicu starog oštrog limenog lavaboa. I od tako bezazlenog pada narednih pet godina je proveo prikovan za bolnički krevet u Rovinju. Punih pet godina proveo je u gipsanom koritu potpuno nepokretan, sputanih pokreta i bespomoćan da sam za sebe učini bilo šta. Dane je provodio ležeći na leđima i jedino što je mogao da vidi bili su beli zidovi bolničke sobe i krošnje drveća iza prozora.

Republika

Foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Neša Galija

Povremeno, kako je rastao, menjala su se gipsana korita, a do susedne zgrade u kojoj se taj posao obavljao, prevozili su ga na magarcu, vezanog, da ne padne. Baš u tom periodu, roditelji su mu doneli usnu harmoniku u bolnicu koja mu je bila uteha, igračka i zabava, a kasnije, kako je vreme pokazalo, ona mu je otškrinula vrata u čarobni svet nota i muzike. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading