PAZI KOME PRETIŠ: Jeziva poruka na profilu Stefana Karića, na sve načine pokušava da ućutka Šaviju?!

Autor:

Zabava

17.06.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić provozao novu besnu mašinu, svima zaparalo uši ono što se čuje u pozadini!

PAZI KOME PRETIŠ: Jeziva poruka na profilu Stefana Karića, na sve načine pokušava da ućutka Šaviju?!

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vladimir Lukić

Gradski momak Stefan Karić, koji je direktno umešan u aferu pretučene Nataše Šavije, po izlasku iz pritvora uživa u slobodi, a sebe je juče častio novom skupocenom "igračkom".

On je pazario novu, besnu mašinu, koju je već danas provozao i pohvalio se na svom Instagram profilu, a njegov najnoviji stori izazvao je pažnju, zbog pesme koja je išla u pozadini.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vladimir Lukić

 

Stefan se usnimio dok vozi, slušajući hit Dare Bubamare "Zidovi", a mnogi su se pitali da li se i kroz ovu pesmu želeo da provuče Šaviju:

- Nisi se ni pokrio, samo si mi hladno rekao "Smesta odlazi", kome to pretiš, pazi. Ovi zidovi duše imaju više nego ti, soba stidi se, i ona kaje se, a tebe je za sve baš briga - stihovi su ove pesme.

Republika

Foto: instagram.com/stefankaric

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ana

17.06.2023 22:48

Ovo sve postaje preterano priganjanje dečka za kojeg još nije dokazano da li je i koliko kriv. Da lie se uskoro početi brojati koliko puta je trepnuo.. kihnuo ili pogledao u sunce i da li time šalje neku i nekom potuku. Zaista, sve je postalo besmisleeno i smešno kako se piše i tumači pokret, pesma, auto i slika Stefana Karića. Sačekajte suđenje. Mnogo strašniji događaji nisu dobili ovoliko pažnje i naslova. Mržnja prema nekome ne donosi ništa dobro.

Rale

18.06.2023 11:14

Zašto se ne sudi nasilniku? Zatvorite ga nekoliko godina da pokušamo da ga prevaspitamo.