VELIKA TAJNA ELENE KITIĆ UGLEDALA SVETLOST DANA: Objavljen vrući snimak Miletove ćerke, a tetovaža na intimnom delu u prvom planu!

Autor:

Zabava

14.06.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elena Kitić pokazala tetovažu na intimnom delu tela.

VELIKA TAJNA ELENE KITIĆ UGLEDALA SVETLOST DANA: Objavljen vrući snimak Miletove ćerke, a tetovaža na intimnom delu u prvom planu!

Foto: instagram

Elena Kitić

Pevačica Elena Kitić poznata je po ekscentričnom izgledu, ali i tetovažama, koje vole da ističe u javnosti i na fotografijama. Međutim, malo ko je zna da Elena ima tetovažu na zadnjici. 

Foto: instagram.com/elenakitic

Elena Kitić

 

Ona je sada na Instagram profilu objavila video, na kom je snimala svoje telo, a između ostalom, u mini bikiniju je pokazala i kako izgleda njena zadnjica. Međutim, u jednom trenutku tokom snimanja, Elena je uhvatila i kadar tetovaže na zadnjici. 

Foto: Instagram.com

Elena Kitić Instagram

 

No, ona nije snimila u celosti, tako da se ne može sa sigurnošću reći kakva je tetovaža u pitanju, ali definitivno da je i to jedan od detalja kojima zavodi muškarce. 

Podsetimo, ekipa emisije "Paparaco lov" usnimila je Elenu i Mixu kako se voze po Novom Beogradu, a zatim ulaze u jednu luksuznu zgradu. Reper u poslednje vreme ima karakterističnu frizuru, plavu kosu sa crnim srcima, zbog koje retko kome može da promakne.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading