"SMIRITE RAZUZDANU DŽEHVI" Teodora pokazala kako barata prstićima, nije mogla da se obuzda!

Autor:

Zabava

14.06.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović napravila haos na društvenim mrežama.

"SMIRITE RAZUZDANU DŽEHVI" Teodora pokazala kako barata prstićima, nije mogla da se obuzda!

Foto: ATAImages

Teodora Džehverović

Pevačica Teodora Džehverović već mesecima unazad, naročito nakon raskida sa košarkašem Nino Čelebićem, važi za onu devojku kojoj vrlo često ostavljaju ispod fotografija i snimaka komentare poput ,,Batali mikrofon, snimaj se za Onlyfans". 

Foto: TikTok printscreen

Teodora Džehverović

 

I to nije slučajno. Naime, pevačica već mesecima unazad objavljuje vrlo provokativne snimke i fotografije, na kojima vrlo ističe njene sposobnosti poput vrelog plesa, da je vešta sa prstima, a dosta se priča i o njenim nastupima na kojima je čak i muškarci udaraju po zadnjici.

Sada je mala Džehva pokazala da je postala sposobnija sa prstićima, pa se zaigrala. Na Instagram profilu objavila je snimak na kom se vidi pola njenog lica, dok na prstima ima maline. Senzualno i vrlo provokativno Džehva je jela maline, a komentari su se nizali jedan za drugim. 

- "Devojko, smiri se", "Obuzdajte Džehvu, dete mi ima Instagram", "Razuzdana Teica pokazala znanje" - bili su samo neki od komentara ispod. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
nm

14.06.2023 17:40

da li je ova devojka normalna?! pucaju je kompleksi posle nina. ajde bre gadi mi se od prostoce