URNEBESNI KADROVI ANE NIKOLIĆ SRUŠILI INTERNET: Pocepana haljina, brushalter jedva obuzdao grudi, a tek OVAJ detalj da vidite!

Autor:

Zabava

08.06.2023

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Nikolić iznenadila svojom kreacijom!

URNEBESNI KADROVI ANE NIKOLIĆ SRUŠILI INTERNET: Pocepana haljina, brushalter jedva obuzdao grudi, a tek OVAJ detalj da vidite!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ana Nikolić

Pevačica Ana Nikolić poznata je po urnebesnim snimcima koje i sama objavljuje na društvenim mrežama, a sada su se pojavili kadrovi koji su sve šokirali. Naime, na Instagram profilu Aninog prijatelja, koji je objavio niz snimaka na kojima se vidi njen današnji stajling prokomentarisan je od mnogih pevačicinih pratilaca. 

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ana Nikolić

 

Mnogi njeni pratioci bili su šokirani prizorom, jer je pevačice šetala gradom u pocepanoj haljini za plažu, a na sebi je imala samo brushalter, koji je bio u nijansni boje da je odskakala od haljine. 

Preko svega toga, Ana je stavila i crni kaiš, kao i ogromne naočare za sunce, a potom je usledio i ogrtač za plažu u plavoj boji. 

Foto: youtube.com/AmiG Show

Ana Nikolić Amig show

 

Komentari su se nizali jedan za drugim:

- "Pa ovo je totalni hit", "Šta obuče ovo draga ženo?", "Ja ne verujem šta vidim svojim očima" - bili su samo neki od komentara ispod Anine kombinacije. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading