MILICA TODOROVIĆ OTKRILA ISTINU O ĐOKOVIĆEVOJ SVADBI: Noletu sam pevala za DŽ!

Autor:

Zabava

05.06.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Milica Todorović otkrila detalje sa svadbe teniskog asa Novaka Đokovića, pa priznala da je pevala bez honorara.

MILICA TODOROVIĆ OTKRILA ISTINU O ĐOKOVIĆEVOJ SVADBI: Noletu sam pevala za DŽ!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Milica Todorović

Pevačica Milica Todorović, koja je 2014. bila jedna od muzičkih zvezda na venčanju Novaka Đokovića, tvrdi da mu je na svadbi na Svetom Stefanu pevala za džabe.

Iako se u to vreme pričalo da je od teniskog asa uzela pozamašnu sumu, ona trvdi da to nije tako, te da je bila veoma počastvovana što su se naš najbolji teniser i njegova supruga Jelena odlučili baš za nju.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Milica Todorović


- Da, bre, da, bre, nisam dinara uzela! Rekla sam da je meni čast da je jedan Novak Đoković od cele estrade baš mene pozvao da mu pevam na svadbi, tako da bilo mi je drago, eto - rekla je Milica za Skandal i prisetila se svadbene ceremonije koja je organizovana na Kraljičinoj plaži.


- Bili su fenomenalni domaćini, to je bilo, čoveče, 2015. ili 2014, ne mogu da se setim, davno beše, čoveče, bila je lepa svadba, baš je bila lepa i on je pravi veseljak. Ja mu nisam naplatila dinara - zaključila je Todorovićeva.

Foto: RTV PINK printscreen

Milica Todorović

 

Pored Milice, svoj repertoar na Novakovom veselju imali su i Lena Kovačević, Željko Samardžić, kao i legenda narodne muzike i Noletov omiljeni pevač Miroslav Ilić, koji je takođe svojevremeno otkrio da će Jeleni i Noletu pevati besplatno. Đokovićeve zvanice zabavljao je orkestar Miše Mijatovića, kao i Femili bend, koji teniserova porodica godinama angažuje za porodična slavlja. Inače, mladenci su u Crnu Goru, na svoje venčanje, doleteli privatnim avionom, a pre same ceremonije su s kumovima i muzičarima na ostrvu imali i generalnu probu.

Foto: PRINTSCREEN PREMIJERA VIKEND SPECIJAL

Milica Pavlović

Glumila sam pre Milice Pavlović, nisam čula da me je ona preporučila

Oko uloge u seriji "Pevačica" došlo je do prepucavanja između Todorovićke i Milice Pavlović, koja je pre nje imala rolu u ovom projektu. Pavlovićeva je tvrdila da je upravo ona preporučila koleginicu koja je kasnije izjavila da joj ne treba Miličin savet jer ima više glumačkog iskustva od nje.

- Nemam pojma da me Milica Pavlović preporučila za seriju "Pevačica". Ja znam da me preporučio Braja, znam da me preporučio Žika iz "Granda". Mene je zapravo zvao Žika iz "Granda" i rekao mi: "Jesi li raspoložena za seriju 'Pevačica'." Rekoh: "Što da ne?! Da vidim kakav je scenario", kaže: "Zvala me je glumica, jedna njegova prijateljica, pričala je valjda sa Gagom Antonijevićem, kao koga bismo mogli i ona je rekla Milica Todorović, kao super može." Tako da ja znam za Žiku, za Milicu ne znam. Mene su pitali da li sam ja nju zvala za savet za seriju i ja sam rekla da nisam jer sam ja glumila i pre Milice Pavlović. Samo sam prosto rekla ono što je činjenica da nisam ni od koga tražila savet, pa ni od nje, jer imam iskustva s glumom. Samo zato, nisam ništa zajedljivo.

 

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Emina Jahović

 

Nisam dozvolila da me Emina prepravlja

Milica je progovorila i o odnosu s Eminom Jahović, s kojom ima hit duet "Limunada". Međutim, kada joj je Jahovićka ponudila još jednu duetsku pesmu, Todorovićeva kaže da se nisu složile oko načina pevanja, te nisu ni snimile tu pesmu.

- Ja sam to otpevala na neki svoj način, na koji mislim da treba to da zvuči. Mislim, nisam htela da me neko drugi prepravlja, ne znam kako da ti objasnim. Pošto je rekla: "A, pa nisam ja to zamislila tako, hajde da odeš kod Darka Dimitrova u studio da vidiš kako bi to bilo", ja sam rekla: "Ne mogu da idem u Skoplje, treba da operišem nos, to je bilo u tom periodu, i zato nisam ni otišla."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading