SKANDAL na nastupu Milice Pavlović: Obezbeđenje NASRNULO na maloletnu devojčicu, pevačica URLALA!

Autor:

Zabava

14.10.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve devojčice školskog uzrasta, u želji da priđu i slikaju se s Milicom, naišle su na siledžije, koje su ih vukle i čupale, na šta je pevačica burno reagovala

SKANDAL na nastupu Milice Pavlović: Obezbeđenje NASRNULO na maloletnu devojčicu, pevačica URLALA!

Foto: Prntscrn/YouTube/HYPE TV

Milica Pavlović

Milica Pavlović je prvi put posle 11 godina pevala u rodnom Leskovcu, gde su je doslovno opkolili, naročito mlađe generacije, a u jednom trenutku se desio neviđeni skandal.

Foto: printscreen/tik tok

 

Dve devojčice su želele da se slikaju s pevačicom, a u tom trenutku bahato obezbeđenje je nasilno reagovalo.

Foto: printscreen/tik tok

 

Naime, u jednom trenutku, kada je Milica tokom izvođenja pesme sela na ivicu bine, dve devojčice školskog uzrasta su htele da joj priđu i slikaju se, na šta je obezbeđenje reagovalo kao da su u pitanju, u najmanju ruku, teroristi, a ne deca, te ih je vuklo i razvlačilo, sprečavajući ih da priđu pevačici.

Foto: printscreen/tik tok

 

Pavlovićeva je ovo videla, te se obratila dvojici radnika obezbeđenje i zamolila da puste devojčice.

- Polako, molim vas, polako. Alo, volovi, pustite ih da priđu, ne maltretirajte ih - ponavljala je Milica, dok joj devojčice nisu prišle i snimile selfi.

Foto: printscreen/tik tok

 

Na snimku koji je postao viralan takođe se vidi da je obezbeđenje nastavilo s bahaćenjem jer dok su sprečavali devojčice da priđu Pavlovićki, muškarac iz publike je negodovao na njihovo ponašanja, pa su se obrušili na njega.

- Alo bre, siledžije, šta radite to - urlao je muškarac kojeg su dvojica radnika obezbeđenja uhvatila za vrat i izgurala van trga gde se održavao koncert.

Inače, Milici se nedavno na nastupu u jednom klubu s leđa pojavio muškarac koji se popeo na binu dok je ona pevala i obgrlio je otpozadi. U istom momentu se obezbeđenje zaletilo na mladića da ga odvoji od pevačice, ali je ona stala između njih i smirila situaciju. Na kraju se ispostavilo da se radi o mladiću koji je bio u njenom spotu, pa ga je pevačica tokom izvođenja pesme i poljubila na bini dok su zajedno igrali.

Foto: ATA Images

 

Pevačica Milica Pavlović, rođena u selu Bunibrod kod Leskovca, održala je koncert na Dan grada, što je Leskovčane koštalo 1.200.000 dinara. Ovaj iznos objavljen je na portalu javnih nabavki, a ovo je prvi put da se za Dan grada organizuje koncert u gradu na Veternici, gde je nedavno održano niz koncerata u okviru 32. Roštiljijade. Tada je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović rekao da je Milica Pavlović bila skupa za Leskovac jer je tražila 15.000 evra, a grad je bio spreman da plati 10.000 evra.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading