PREVARILI KRALJICU BAKŠIŠA! Uvalili joj LAŽNI novac, doživela neviđenu NEPRIJATNOST!

Autor:

Zabava

09.04.2023

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovome se nije nadala!

PREVARILI KRALJICU BAKŠIŠA! Uvalili joj LAŽNI novac, doživela neviđenu NEPRIJATNOST!

Foto: printscreen/Magazin In

Jedna od najtraženijih pevačica na narodnim veseljima u regionu i šire je Stanojka Mitrović Ćana. Pevačica je na veselja dolazila hamerom, oldtajmerovom, kao i kamionom, a njeni specifični dolasci na proslave često postaju viralni hitovi na društvenim mrežama.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Stanojka Mitrović Ćana

Međutim, da nije uvek sve bajno i sjajno kod "kraljice bakšiša" potvrdila je upravo i ona. Prisetila se situcacije zbog koje je odlučila da sebe menadžeriše sama.

- Pevači i muzičari vole da se hvale. Ima momenata kada svadbe i veselja budu jaki, a ima i momnata kada ne bude ništa. Svakako te cifre o kojima se priča - 50.000 evra bakšiša i tako te neke lude cifre, od toga nema ništa. Ljudi uglavnom gledaju te snimke na internetu gde se vidi kako lete pare na sve strane, ali to nije bakšiš. Mi kada dogovaramo nastup, kažemo koja je cena, i onda se dogovorimo da tu cifru ne dobijemo u koverti nego kroz veselje i bakšiš. Kada gazda krene da daje novac onda i ostali gosti krenu i uglavnom se nakupi i onoliko za koliko je svirka ugovorena i preko toga, ali da je to sve bakšiš, nije. A doživela sam i da dobijem fejk novčanice - rekla je Ćana u emisiji "Sceniranje", pa nastavila:

- Na jednom veselju koji je zakazao moj tadašnji menadžer, zato ga sada i nemam, odem ja kaže on sve je ugovoreno sve je rešeno, samo idi sat vremena ranije. Odem ja, čim sam ušla osetila sam da će biti problema. Niko da te dočeka, pozdravi. Počinje veselje, svi srećni i zadovoljni, prošlo sve i dolazi momenat isplate. Pitam ja kome da se obratim za isplatu, kažu oni meni to sestra od mladoženje rešava. Sačekam ja sestru, ona dođe, kaže bilo je sve super, podigli ste atmosferu, ali ja ne mogu da isplatim dogovorenu cifru jer vi niste pevali svih šest sati koliko je vaš menadžer rekao da ćete pevati. Ja u šoku jer nikada se ne radi svirka šest sati nego manje, jer šta će onda raditi ostale kolege koje su tu, ali sam toliko bila nervozna da sam joj rekla, ajde samo da se raziđemo, ne morate ni da me isplatite, samo da odem. Ona je meni dala taj novac koliko je ona mislila da treba, tad su bile još one nemačke marke. Ona je meni ispalatila u tim markama i 200 konvertibilnih maraka. Odem ja, i svratim na pumpu da sipam gorivo, vozim sama inače. Sipam ja gorivo, dam onih 100 konvertibilnih maraka, tek vraća se radnica i kaže jel imate možda drugu novčanicu, ja zbunjena, ali ajde, kao dam onih drugih 100. Kad u sledećem momentu nailaze dva čoveka iz obezbeđenja i jedan čovek kog sam znala i kaže meni: "Ćano, pa zar ti da se baviš ovim stvarima", ja zbunjena pitam o čemu se radi, on kaže lažne su mi novčanice. E taj šok i sramotu ne mogu vam opisati - ispričala je pevačica.

Republika

Foto: printscreen/Magazin In

Stanojka Mitrović Ćana

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading