"KO SAM JA DA TI SUDIM?" Snimak nasilnika Stefana Karića iz besnih kola krije SIMBOLIKU, direktno se obratio pretučenoj Šaviji?! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.06.2023

00:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se pitaju samo jedno!

"KO SAM JA DA TI SUDIM?" Snimak nasilnika Stefana Karića iz besnih kola krije SIMBOLIKU, direktno se obratio pretučenoj Šaviji?! (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ, instagram.com/natasa.savija

Bivšem rijaliti učesniku, Stefanu Kariću, nakon što je optužen da je brutalno pretukao starletu Natašu Šaviju, određen je pritvor od 30 dana, koji je odležao u Sremskoj Mitrovici, a nedavno je izašao na slobodu i pravo otišao kod svog oca, Osmana Karića, u vilu na Zvezdari.

Nasilnik Karić se sada, očigledno uživajući u slobodi, usnimio se iz svog besnog automobila marke "Porše", kako se sam vozi kroz grad, međutim, ono što je svima "zaparalo" uši jeste pesma koju je bila puštena na radiju.

Republika

Foto: instagram.com/steffan_kariic

Stefan Karić Instagram

Naime, Stefan je tokom vožnje slušao pesmu "Ko sam ja da ti sudim" u izvođenju Olivera Dragojevića, a stihovi ove balade posebno su privukle pažnju.

"Jer pobede i porazi bez tebe na isto svode se, a konac ove naše ljubavi prvi sam odmotao ja... I ko sam ja da ti sudim", glase reči koje su mogle da se čuju u spornoj objavi, a svi se pitaju šta Karić želi da poruči.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vladimir Lukić

Stefan Karić i Nataša Šavija

Podsetimo, Karić je zbog Natašinih optužbi da ju je pretukao i tom prilikom polomio jagodičnu kost, koja joj je u potpunosti izdeformirsala lice i ugrozila oko, bio u pritvoru u Sremskoj Mitrovici. On je pre dva dana izašao iz pritvora i to pre isteka roka od 30 dana, a onda se besramno prao i branio tvrdeći da su jedno drugom udarili po šamar i da on ne zna kako je zadobila povrede koje ima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Simo

03.06.2023 13:36

Ko je on da sudi i kažnjava žene batinama?