VELIKA BLAMAŽA LJUBIMCA GROBARA: Najveći ŠAMAR u karijeri!

Autor:

Sport

03.06.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijan i njegovi puleni "počišćeni".

VELIKA BLAMAŽA LJUBIMCA GROBARA: Najveći ŠAMAR u karijeri!

Foto: Starsport

Grobari

Ulm je prvi finalista plej-ofa Bundeslige pošto je u polufinalu izbacio Bajern maksimalnih 3:0. U trećoj utakmici autsajder je slavio posle produžetka 104:102.

Republika

Foto: Starsport

Trener Bajerna Andrea Trinkijeri

Imao je Ulm na početku četvrte četvrtine vođstvo 78:62 i praktično završetak serije na tacni. Međutim, od tada Bajern pravi seriju 30-11 i vodi 92:89 16 sekundi pre kraja. Međutim, nisu Bavarci pravili faul i to im se osvetilo, jer je Ulm pogodio trojku za produžetak, a u njemu na kraju i pobedio 104:102 za 3:0 u seriji.

Bajernu nije pomoglo ni solidno izdanje Ognjena Jaramaza od 12 poena, po tri skoka i asistencije. Ulm ide u finale i čeka Bon ili Ludvigsburg. Trenutni rezultat u seriji je 2:0 za Bon, a serija se seli na teren Ludvigsburga.

Svestan je i Andrea Trinkijeri da je ovo bila njegova poslednja utakmica na klupi Bavaraca.

– Verujem da je ovo moja poslednja utakmica u Bajernu. Voleo bih da sam završio na bolji način – rekao je po završetku utakmice nekadašnji trener Partizana i ljubimac Grobara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading