DARA BUBAMARA NA UDARU MALOLETNIH DEČAKA: Muvaju me vršnjaci mog sina Koste!

Autor:

Zabava

02.06.2023

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicu Daru Bubamaru sramota poruka koje dobija od vršnjaka njenog sina!

DARA BUBAMARA NA UDARU MALOLETNIH DEČAKA: Muvaju me vršnjaci mog sina Koste!

Foto: e-stock/D. STANOJEVIĆ

Dara Bubamara priznala da joj se nabacuju dečaci, koji su malo stariji od njenog sina Koste.

Folkerka je preksinoć imala nastup u prestonici, a pre izlaska na scenu odvojila je nekoliko minuta da odgovori na goruća pitanja. Iako gazi petu deceniju, Dara ne može da se odbrani od dečaka, ali u pravom smislu te reči.

Republika

Foto: instagram.com/darabubamara_official

 

Naime, njoj se u poslednje vreme nabacuju samo vršnjaci njenog sina, ili oni koju su malo stariji od njega, i jedva da su prešli u svet punoletnih lica. Pevačica kaže da je nju sramota kada vidi šta joj vršnjaci njenog sina Koste šalju u inboks na društvenim mrežama:

Republika

Foto: Promo foto

 

- Ja sam rođena mladolika, harizmatična. Sramota me je da kažem da mi pišu momci od osamnaest, devetnaest godina. Alo bre, to malo starije od moga sina. To je meni nenormalno. Ima i starijih muškaraca koji imaju mladalačku energiju, ali mene nekako samo zapadaju ti takvi. Jure me mlađi, sigurno neće stariji. Bitno mi je da muškarac ima finasije, da ne bi imao komplekse od mene - iskrena je Dara Buabamara. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading