STEFAN KARIĆ PUŠTEN IZ PRITVORA!

Autor:

Zabava

31.05.2023

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je iz pritvora pušten Stefan Karić.

STEFAN KARIĆ PUŠTEN IZ PRITVORA!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, Pixabay.com

Stefan Karić

Stefan Karić danas je pušten iz pritvora u kom je bio od 3.maja nakon krvničkog prebijanja Nataše Šavije.

Foto: Nemana Pancic

Stefan Karić bio je u pritvoru 30 dana

Nataša je danas bila na davanju iskaza tužiocu u Osnovnom sudu u Rumi.

- Udario me je krvnički, ne znam ni da li se muškarci tako biju. Prestrašno je bilo. Ja kada zamislim da me je neko iz čista mira tako udario, osećam kompleks niže vrednosti. Ja razumem Osmana, ali da izjavi da se nisam pojavila an sudu i da je sledeće moje privođenje, pa pogledajte me. Komentari i da sam zaslužila, kakva god da sam, ko će da mi sudi? Šta ja mogu da uradim da muškarac ženu udari? Ja ne znam kako da objasnim da ništa nije bilo, mi smo pričali, nije došlo do svađe, pre toga mi je zamerio što imam veći šlic, to ga je isprovociralo, ja ni ne znam šta je njemu u glavi. U tom momentu nije bio nikakav konflikt - rekla je danas Šavija ispred suda.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Nataša Šavija

Podsetimo, Stefan Karić je pretukao Natašu nakon proslave na kojoj su bili zajedno i tom prilikom joj polomio jagodičnu i viličnu kost. Imala je hitnu operaciju, stanje oka joj se iskomplikovano, te je upala i u septično stanje u jednom trenuku. Nataša će morati ponovo na operaciju oka, a najverovatnije i na plastičnu operaciju kako bi pokušali da joj vrate oko u normalno stanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading