PRVO POJAVLJIVANJE ŠAVIJE U JAVNOSTI NAKON PREBIJANJA! Teško hoda, sva u PODLIVIMA i MODRICAMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.05.2023

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Šavija daje iskaz u Osnovnom sudu u Rumi.

PRVO POJAVLJIVANJE ŠAVIJE U JAVNOSTI NAKON PREBIJANJA! Teško hoda, sva u PODLIVIMA i MODRICAMA! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Starleta Nataša Šavija pojavila se u Osnovnom sudu u Rumi gde će dati iskaz u kom će ispričati šta se sve dogodilo u noći kada ju je Stefan Karić krvnički pretukao.

Ona se pojavila skroz u crnom, vezane kose, bez šminke i bleda. Vidno je neraspoložena, teško hoda, a na licu se vide tragodi prebijanja. Sva je u podricama i podlivima, oko joj je poluzatvoreno, a lice izobličeno od siline udaraca koje je zadobila.

Podsetimo, lekari su se borili da Šavija ne izgubi oko, a završila je i na hitnoj operaciji jagodične kosti. Međutim, stanje joj je i dalje ugroženo, rana joj se gnoji, te je ona i javno zamolila za pomoć i savet gde da nastavi lečenje.

- Je l' zna neko privatnu kliniku, gde bih mogla adekvatno da nastavim lečenje? Rana mi se gnoji, prisutna je bakterija enterococcus - napisala je Nataša na svom Instagram profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading