ŠAVIJA U SUZAMA I VAN SEBE! Otkrila detalje krvničkog PREBIJANJA: Zasmetao mu je moj ŠLIC, zaslušuje DOŽIVOTNU robiju! (VIDEO)

Autor:

Zabava

31.05.2023

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Nataša Šavija dala je iskaz u Osnovnom sudu.

Nataša Šavija završila je sa davanjem iskaza tužiocu u Osnovnom sudu u Rumi, a sada je otkrila detalje.

- Dala je svoj iskaz i detaljno objasnila šta se desilo tog dana, zbog daljeg slučaja ne možemo davati detalje o samom iskazu - rekao je njen advokat.

- Nemam trenutno bolove, ali uskoro ću imati opet jer moram na još jednu operaciju. Vidite na šta mi liči oko, tu će trebati i plastična operacija da bi bilo funkcionalno, jer je prelom bio težak da nije moglo da se uradi. Idem na još jednu operaciju, ja posle mesec dana imam i dalje modrice, nadam se da će mi se oko vratiit u pređašnje stanje i da ću i psihički biti bolje - rekla je Nataša, pa se osvrnula na porodicu:

Foto: ST/Vladimir Lukić

Nataša Šavija

- Jedino s kim provodim vreme je moja porodica, kako mogu da se osećaju otac i majka ćerke koja je pretučena, a pri tom sam drugi put došla u bolnicu u septičnom stanju, mogla sam da umrem. Svi generalno preživljavamo pakao. Stalno razmišljam da li će se operacija zakomplikovati, da li ću dobiti neku infekciju, da li će mi ovo ostati ovako, sve su ovo jako teške stvari. 

- Želim da se etiketa stavi na pravo mesto, gde treba i da se ovakve stvari ne ponavljaju, da budem primer. Žene su mi slale brojne priče koje su trpele nasilje zašto ga ne prijavljuju, razlozi su da ih je sramota i da se plaše.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Nataša Šavija o Stefanu Kariću

Nataša je progovorila i o kazni koja je po njenom mišljenju adekvatna za sve nasilnike.

- Za ovo je adekvatna kazna doživotna. Naravno da je to neizvodljivo, nije me ubio, i nadam se da neću umreti, a mogla sam. Ja ću se ceo život baviti ovim, slomio mi je jagodičnu kost, da neko tako nešto uradi, ja ovo prvi put doživljavam i tek sad sam svesna - ispričala je ona, pa se rasplakala:

- Ja mojim roditeljima nisam smela da javim, saznali su iz novina. Sestra je došla u Urgentni centar, bili su mi pod prozorom, nisam smela da izađem da me vide u onom stanju. Ceo dan su me zvali, nisam se javljala. Spustio mi je celu stranu, vilicu, oko, jagodičnu kost, ne mogu normalno da otvaram usta, ja tek sad shvatam težinu fizičkog nasilja. Svaki nasilnik treba da dobije etiketu. Sa mnom spava mama, sanjala sam sebe mrtvu, kako me proganjaju.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Nataša Šavija o prebijanju

Šavija je otkrila i šta je bio razlog Stefanovog nasilja nad njom.

- Udario me je krvnički, ne znam ni da li se muškarci tako biju. Prestrašno je bilo. Ja kada zamislim da me je neko iz čista mira tako udario, osećam kompleks niže vrednosti. Ja razumem Osmana, ali da izjavi da se nisam pojavila an sudu i da je sledeće moje privođenje, pa pogledajte me. Komentari i da sam zaslužila, kakva god da sam, ko će da mi sudi? Šta ja mogu da uradim da muškarac ženu udari? Ja ne znam kako da objasnim da ništa nije bilo, mi smo pričali, nije došlo do svađe, pre toga mi je zamerio što imam veći šlic, to ga je isprovociralo, ja ni ne znam šta je njemu u glavi. U tom momentu nije bio nikakav konflikt.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sa

31.05.2023 14:56

Neznam zašto ali, nekako joj ne verujem. Priča mi dosta šuplje zvuči, fali mi nešto u njoj. Uzrok takvog udarca mi je neuverljiv a i jačina udarca. Jedan udarac da polomi toliko toga mi je čudan a devojka kaže da je sve samo zbog dubokog šlica.