PRVO OGLAŠAVANJE TIKTOKERA NAKON HAPŠENJA: Bivša devojka mu uništila život, on čeka svojih pet minuta!

Autor:

Zabava

25.05.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Arsenijević obećao publici da će dokazati da reč "nasilje" ne ide uz njegovo ime!

PRVO OGLAŠAVANJE TIKTOKERA NAKON HAPŠENJA: Bivša devojka mu uništila život, on čeka svojih pet minuta!

Foto: Instagram.com, Pixabay.com

Marko Arsenijević, poznatiji kao "Arsaovde" navodno je pretukao devojku, Niku Ilčić, a sada se povodom skandala oglasio na svom Instagram profilu i otkrio svoju stranu priče, koju je javnost dugo čekala da čuje.

Naime, on se putem storija na društvenim mrežama obratio fanovima i objasnio šta se zaista desilo, pa svima poručio da je na momente pomislio kako je sve izgubio, ali da i dalje čeka svoju pravdu:

Republika

Foto: Instagram.com

 

- Čitam vaše komentare ispod moje poslednje objave, čitam vaše poruke koje mi šaljete danonoćno i želim da vam kažem da je svaki vaš komentar i vaša poruka stigla do mog srca. Ne možete ni da zamislite koliko mi je vaša podrška u ovoj situaciji bila svetlost koja je u meni vraćala nadu. Preplavijen emocijama čitam svaki vaš komentar.  Hvala vam što mi verujete, hvala vam što imam najjači komjuniti i što sam na svojim društvenim mrežama okupio najbolju publiku na svetu. U momentima kada sam mislio da sam sve izgubio da je ono što sam gradio godinama propalo zbog nečega što nikada nisam uradio, vi ste stali uz mene i odlučili da mi verujete. Vi ste moja druga porodica koja me nikada nije izdala i obećavam vam da ni ja vas nikada neću razočarati i izdati. Uskoro se vraćamo svakodnevnim klipovima kojima sam izmamio osmeh mogima, jer to i jeste cilj društvenih mreža. Ne mogu a da se ne obratim mojim kolegama koje su mi pružile podršku. Hvala vam, hvala vam što ste razmislili i sačekali da čujete i moju stranu priče. I naravno, najveće hvala mojim prijateljima koji su se za moju pravdu lavovski borili dok sam ja bio sprečen da se borim, koji su sa mojom porodicom noćima prolazili pakao i bili im najveća podrška. Hvala vam što ste moji prijatelji! Pravda je spora, ali dostižna, a ja ću strpljivo čekati svoju pravdu i dokazati da nasilje uz ime i prezime Marka Arsenijevića nikada neće moći da stoji! Ovo je ujedno i moje poslednje obraćanje vezano za ovu situaciju. Sve vas volim - napisao je Marko. 

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Marko Arsenijević

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading