OTAC UHAPŠENOG TIKTOKERA OTKRIO DEŠAVANJA IZ POLICIJSKE STANICE: Nika Ilčić slagala da je bila fizički zlostavljena?!

Autor:

Zabava

14.05.2023

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Marka Arsenijevića javno izneo detalje izjave Nike Ilčić!

OTAC UHAPŠENOG TIKTOKERA OTKRIO DEŠAVANJA IZ POLICIJSKE STANICE: Nika Ilčić slagala da je bila fizički zlostavljena?!

Foto: Instagram.com

Marko Arsenijević, poznatiji kao "Arsaovde" navodno je pretukao devojku, Niku Ilčić, koja se nedavno, prvi put povodom ovoga, oglasila na svom Instagram profilu i ispričala svoju stranu priče:

Republika

Foto: instagram.com/nikailcic

 

 

- Želim da se oglasim povodom naslova koji su izašli u javnost 9.05.2023. godine, te da potvrdim da su isti naslovi tačni. Naime, dana 08.05.2023. pretpela sam nasilje od strane mog tadašnjeg vanbračnog partnera. Naglasila bih da to nije bilo prvi put da je nadamnom vršio fizičko i psihičko nasilje. Danas, dana 11.05.2023. godine u Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi sam dala izjavu u svojstvu oštećene, te želim da zamolim medije iz poštovanja prema meni, mojoj porodici, kao i iz poštovanja prema porodici okrivljenog da se suzdrže od daljnjeg uznemiravanja i iznošenja detalja - napisala je Nika. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Ilcic (@nikailcic)

 

Otac okrivljenog tiktokera Marka, Pavle Arsenijević, ispod objave na Instagramu ostavio je komentar u kom je napisao da mu je sama Ilčićeva priznala u policiji da se svađala sa njegovim sinom, ali da nikada nije došlo do fizičkog nasilja. 

- Nika, bila si u mom domu na moju krsnu slavu Sveti Stefan, na Vaskrs, na prvi maj... Gledao sam te i savetovao kao svoje dete. Nikada nisam dao na tebe da se glas povisi. Savetovao sam te da se pomiriš sa majkom jer nisi imala svoju porodicu. Imala si samo jednu porodicu, našu porodicu koja te je prihvatila kao svoje dete. Kada si se posvađala to veče sa Markom, zagrlili smo se i zaplakali u SUP-u. Rekla si da ti nije bila namera da ga šalješ u zatvor i da ti je žao i da te pare ne interesuju. Rekla si mi da te nije udario, samo da si imala strah. Policajci su vam rekli da se smirite i da će neko nagrabusiti ako neko nekog prijavi u afektu. Ipak, tvoj advokat je već bio spreman da izvuče korist od tebe i Marka. Sama si mi pričala da se svađate, ali da te nikada nije udario. Mi nismo zaslužili što smo te voleli, prali veš, hranili, savetovali. Mislio sam da su istinite tvoje tvrdnje da me voliš kao oca, a Draganu kao majku - napisao je Markov otac Pavle u komentaru na Instagramu. 

Republika

Foto: instagram.com/nikailcic

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading