ZABRINJAVAJUĆ SNIMAK IZ ZVEZDARSKE ŠUME: Tuča maturanata iz beogradskih gimnazija, dvoje završilo na Urgentnom (VIDEO)

Autor:

Vesti

25.05.2023

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povređenima su konstatovane povrede glave.

ZABRINJAVAJUĆ SNIMAK IZ ZVEZDARSKE ŠUME: Tuča maturanata iz beogradskih gimnazija, dvoje završilo na Urgentnom (VIDEO)

Foto: twitter.com/printscreen

Na društvenim mrežama se nedavno pojavio video-snimak tuče srednjoškolaca u Zvezdarskoj šumi. Kako saznajemo, u pitanju su maturanti iz nekoliko beogradskih gimnazija, koji su se okupili kako bi proslavili kraj školske godine.

Međutim, u jednom trenutku došlo je do opšte tuče, a jedan od njih je i zapalio baklju. 

Prema našim saznanjima, u ovom incidentu povređena su dva učenika koja su prebačena u Urgentni centar zbog trauma glave.

Nije poznato šta je bio povod za ovakav sukob, ali ovo definitivno nije pravi način za proslavu mature.

Podsetimo, sličan incident dogodio se krajem prošlog meseca u Nišu. Tom prilikom su se dva maturanta u Trgovinskoj školi potukla u holu, nakon čega je, zbog zadobijenih povreda, jedan od njih prevezen u Urgentni centar.

- Neprijatno je kada se tako nešto dogodi deci koja su maturanti. Mi smo preduzeli sve mere u našoj nadležnosti. Sada su obojica đaka tu sa roditeljima gde će policiji dati pismene izjave kako se to dogodilo. Obavestili smo Školsku upravu i Centar za socijalni rad - rekao je direktor te škole koji je sa povređenim učenikom otišao do Urgentnog nakon incidenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
DRUZE UDRI DRUGA

25.05.2023 19:51

NISTA NOVO. VUCIC I NEDIC PODELILI NAROD ! BICE jos borbe OVO JE SAMO POCETAK. HULIGANIZAM U REZIJI BATINASA NOVAKA NEDICA.

Rale

25.05.2023 20:35

@DRUZE UDRI DRUGA - Uzmi lekić. Ne preskači.

kole

25.05.2023 21:29

Mi isli iz Zemuna sa skolom na Kosutnjak, kad tamo jos dve beogradske skole. Maksa huligan dogovori tucu sa jednom ekipom iz te druge skole i nas 30 odemo da se mlatimo, a do mesta okrsaja nas je ostalo 15. Dobio sam po rebrima, ali sam dvojicu lepo oplavio. I dan danas se sa ponosom secam tog dana jer nisam bio medju onim,a koji su zbrisali kao zecevi i znao sam na koga u zivotu mogu da racunam kad je gusto. Bilo je to pre tacno 47 godina, tako da ne pricate kako ovoliko nasilja nikad nije bilo. Nije bilo interneta da se to odmah objavi, a tuca i nasilja je uvek bilo..