BRUTALAN OKRŠAJ NA ZELENOM VENCU: Vlasnica lokala počela da davi tinejdžerku, devojka je pljunula (VIDEO)

Autor:

Vesti

25.05.2023

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je počelo kada je vlasnica lokala na Zelenom vencu polila vodom tinejdžerku koja je sedela na stepeništu.

BRUTALAN OKRŠAJ NA ZELENOM VENCU: Vlasnica lokala počela da davi tinejdžerku, devojka je pljunula (VIDEO)

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Brutalan fizički okršaj dogodio se na Zelenom vencu, kada je vlasnica lokala napala devojku koja je sedela na stepeništu tako što je prvo polila vodom iz lavora, a onda je i šakom stegla za vrat.

Sve se desilo ispred jednog lokala, a snimak ove tuče, objavljen je na Instagram stranici Moj Beograd rezerva.

 

 

Kako se može videti na snimku, tinejdžerka je sedela na stepeništu ispred tržnog centra na Zelenom vencu, a onda se pojavila žena koja je polila vodom i krenula da se svađa sa njom.

Devojka u jednom momentu, nakon što ju je žena rukom uhvatila oko vrata, pljunula istu, da bi joj ova žena uzvratila. Iako je uporno pokušavala da se pomeri, žena je nastavljala sukob i unosila se devojci u lice, a u jednom momentu su se umešali i prisutni kako bi okončali ovaj okršaj.

- Ima da zatvorim sve ovo, imate li decu - vrištala je tinejdžerka.

Na mestu incidenta se pojavila i policija da uzme izjave svedoka. Krenula je lavina komentara gde je bilo onih koji smatraju da žena ima pravo da napadne devojku, do stava da nasilje nikako nije rešenje. 

- Da mi ovako napadne dete došla bih da je pokidam zubima. Đubre isfrustrirano, smeta joj devojka. Verovatno mrzi sve mlade žene, bolesna je

- Ajde bre može majka da joj bude, sram je bilo. Svi nesto prosipaju pamet kako mladi ne poštuju starije od sebe, evo sve vidim kako stariji poštuju nas

Bili su samo neki od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading