STIŽU PLJUSKOVI I GRMLJAVINA: Evo koji delovi Srbije će biti na "udaru" lošeg vremena

Autor:

Vesti

24.05.2023

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U naredna dva sata ogromni pljuskovi i grmljavina u ovim delovima Srbije.

STIŽU PLJUSKOVI I GRMLJAVINA: Evo koji delovi Srbije će biti na "udaru" lošeg vremena

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Republički hidrometeorološki zavod Srbije izdao je upozorenje na obilne padavine u narednim satima, ali i upozorenje na nestabilno vreme do kraja maja.

- U naredna dva sata na jugu Bačke, u Sremu i Banatu, kao i u pojedinim delovima Beograda, sa lokalnom pojavom kiše, pljuskova i grmljavine - upozorili su iz RHMZ

Kako se navodi u upozorenju RHMZ, na području Srbije će do kraja meseca biti promenljivo oblačno i nestabilno vreme sa povremenim pljuskovima i grmljavinom, koji lokalno mogu biti izraženiji uz veću količinu padavina.

- U Beogradu u četvrtak i petak promenljivo uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, a kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom biće lokalna pojava, pa se padavine očekuju samo u pojedinim delovima grada ili u široj okolini. Od subote nastavak promenljivog vremena, a dnevne temperature kretaće se u intervalu od 21 do 26 stepeni - navodi se u upozorenju RHMZ.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading