ŠOK PRIZNANJE HUSE BIT STRIT: Iznenadio se kada su ga pozvali da glumi Džeja, hteo je da igra DRUGOG PEVAČA!

Autor:

Zabava

24.05.2023

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Husa Bit Strit progovorio o velikim muzičkim legendama, pa dao svoj sud o filmovima o Tomi Zdravkoviću i Džeju Ramadanovskom.

ŠOK PRIZNANJE HUSE BIT STRIT: Iznenadio se kada su ga pozvali da glumi Džeja, hteo je da igra DRUGOG PEVAČA!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Antonio Ahel/ATAImages, Youtube.com/printscreen

Pre dva meseca počelo je snimanje filma "Nedelja", koji je inspirisan istinitim doživljajima pokojnog Džeja Ramadanovskog. Lik popularnog pevača narodne muzike dobio je priliku da tumači Husein Alijević, poznatiji kao Husa, iz nekadašnje grupe Bit strit. Husa je sada šokirao sve kada je priznao da je želeo da glumi Tomu Zdravkovića u filmu "Toma", a ne Džeja.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Husein Alijević

Naime, pevač je gostovao u emisiji "Amidži šou" i tu je prvi put otkrio da se strašno razočarao što nije bio deo filma "Toma", te da se iznenadio što su ga pozvali da tumači Džejev lik, budući da on to nije očekivao niti razmišljao o tome.

- Ja sam očekivao da će me Bjela zvati za "Tomu", tad sam se baš razočarao. Hteo sam da glumim u tom ostvarenju, tako da me je iznenadio ovaj poziv da glumim Džeja. Ne znam zbog čega baš ja da budem Radamadnovski? Verovatno su mnogi videli neku sličnost između mene i Džeja - rekao je kroz smeh Husa, pa otkrio šta mu je najteže pada dok snima, te kako su ga kolege prihvatile:

Republika

Foto: ATA Images

Džej Ramadanovski

- Šta da ti kažem, kao što sam i rekao, moja karijera je započela s njim, sretao sam ga ceo život. Ja sam Džeja smatrao svojim. Sad u ovom projektu, koji radim, u filmu, shvatio sam sve. U Zemunu mi prilaze ljudi: "Molim vas, prikažite ga kako treba." Pada mi ona replika iz Južnog vetra "Ovo je moj grad, malo je i moj", Džej je bukvalno svačiji. Meni lično, radim s mnogo emocije, zbog mog života koji je vezan za njega i zbog Marine Tucaković, koja je spojila nas dvojicu, koja je isto otišla u nedelju. Zadovoljan sam ekipom glumaca, oni kažu da sam se dobro snašao.

Nakon toga u razgovor se uključila i Džejeva ćerka Marija Ramadanovski, koja je istakla da ne veruje da iko može da odglumi njenog pokojnog oca, budući da je on bio jedinstven.

- Mislim da je teško da iko odglumi tatu, pa čak i mi, deca, ali im držim fige i jedva čekam da pogledam film - rekla je Džejeva ćerka, na šta se Husa nadovezao, pa dodao da daje sve od sebe da što bolje skine legendarnog pevača:

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Marija Ramadanovski

- Mi smo ti, bre, ono, beogradski crnci, to smo Džej i ja. On je jedan i jedinstven, ne može niko da ga donese, meni je to jasno. Ovo treba da bude emocija, prvi put se suočavam s ovim jer ovo nosi mnogo emocija, kažu da sam dobar.

Podsećamo da je ekipa portala Republika, krajem marta, ekskluzivno uhvatila densera Huseina Alijevića na Dorćolu, koji je baš u tom trenutku snimao kadrove za film koji javnost željno iščekuje.

 

Dorćol je stao zbog Huse, kao nekada zbog Džeja

Na Dorćolu se krajem marta odvijalo snimanje filma "Nedelja" u velikoj tajnosti, a kako se može videti na fotografijama koje je Republika ekskluzivno napravila, Husa se odlično snašao u ulozi pokojnog Džeja, skidajuću emociju koju je pevač nosio u sebi. Na trenutak se činilo da je Dorćol stao zbog Huse, kao nekad zbog Džeja.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show, Ata images

Džej Ramadanovski i Husein Alijević

Marija: Tata mi je uvek govorio da treba da budem dobar čovek

Marija je nedavno stala na ludi kamen, pa otkrila publici kako bi je pokojni otac Džej posavetovao pred ulazak u brak i šta bi joj poručio:

- Verovatno bi mi rekao da budem dobra, da budemo srećni i čuvamo jedno drugo. Pre svega je govorio da budem skromna i da budem dobar čovek - istakla je Marija.

 
Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Marija Ramadanovski

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading