DA LI ZNATE KO JE OVA LEPOTICA? Maznula je srpskog pevača, a muškarci sa estrade uzdišu za njom, a ima i PIRSING na ovom mestu!

Autor:

Zabava

24.05.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker Darko Filipović ima suprugu za kojom uzdiše pola estrade.

DA LI ZNATE KO JE OVA LEPOTICA? Maznula je srpskog pevača, a muškarci sa estrade uzdišu za njom, a ima i PIRSING na ovom mestu!

Foto: Instagram.com

Jasmina Filipović

Pevač Darko Filipović uživa u braku sa atraktivnom Jasminom Filipović koja važi za jednu od najatraktivnijih supruga muzičara kod nas.

Jasmina redovno posećuje prestoničke događaje gde pleni lepotom i šarmom.

Foto: Instagram.com

Darko Filipović Instagram

 

Darkova supruga se druži sa ostalim ženama Grandovih pevača pa je tako često možemo videti u društvu supruge Ljube Perućice.

Ona je nedavno izazavla burne reakcije, kada je pokazala pirsing na usni. Tada su se na mrežama pojavili brojni komentari koji su se uglavnom svodili na kritike zbog majčinstva i primera koji daje deci.

 

Jasmininu na društvenoj mreži Instagram prati na hiljade pratilaca, a ona neretko zna da ih iznenadi nekom fotkom u "slobodnijem" izdanju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading