OTKRIVENO ŠTA SE NALAZI U SCENARIJU FILMA O DŽEJU: Husa Beat Street progovorio o svim detaljima!

Autor:

Zabava

24.05.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Husa Beat Street progovorio o filmu ,,Džej".

OTKRIVENO ŠTA SE NALAZI U SCENARIJU FILMA O DŽEJU: Husa Beat Street progovorio o svim detaljima!

Foto: youtube.com/AmiG Show, Ata images

U novoj emisiji ''Amidži šou'' Ognjen Amidžić je ugostio Husa Beat Street, a on je progovorio o detaljima sa snimanja filma o legendi narodne muzike Džeju Ramadanovskom. 

Poznato je da će Huso tumačiti Džejev lik, te je sada otkrio i da li su mu ostali glumci pomagali u samoj glumi. 

Foto: youtube.com/AmiG Show

Husa Beat Street Amig show

 

- Šta da ti kažem, kao što sam i rekao, moja karijera je započela sa njim, sretao sam ga ceo život. Ja sam Džeja smatrao svojim. Sad u ovom projektu, koji radim, u filmu, shvatio sam sve. U Zemunu mi prilaze ljudi: ,,Molim vas, prikažite ga kako treba". Pada mi ona replika iz Južnog vetra ,,Ovo je moj grad, malo je i moj", Džej je bukvalno svačiji. Meni lično, radim sa puno emocije, zbog mog života koji je vezan za njega, i zbog Marine Tucaković, koja je spojila nas dvojicu, koja je isto otišla u nedelju. Zadovoljan sam sa ekipom glumaca, oni kažu da sam se dobro snašao - rekao je Huso, a potom dodao:

Foto: youtube.com/AmiG Show

Husa Beat Street Amig show

 

- Mi smo ti, bre, ono, beogradski crnci. On je jedan i jedinstven, ne može niko da ga donese. Ovo treba da bude emocija, prvi put se suočavam sa ovim, jer ovo nosi puno emocija, kažu da sam dobar.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading