TEODORA ISPALILA DEVITA: Imaju čak dva dueta, a zbog ovoga se nije pojavila na promociji njegovog albuma!

Autor:

Zabava

24.05.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi zabrinuti za prijateljstvo Teodore i Devita, ona bacila sve u rebus!

TEODORA ISPALILA DEVITA: Imaju čak dva dueta, a zbog ovoga se nije pojavila na promociji njegovog albuma!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Reper David Ljubenović, poznatiji kao Devito, izdao je novi album pod nazivom "Plava krv", gde se našlo čak 24 novih pesmama, a zbog toga je i organizovao gala veče za svoje saradnike i medije u jednom luksuznom prestoničkom hotelu.

Devito je ovim povodom okupio gotovo celu estradu, a svi su primetili odsustvo Teodore Džehverović, inače njegove bliske prijateljice, sa kojom ima već dva dueta.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

Devita su sinoć podržale mnogobrojne kolege, među kojima su bili i Nikolija Jovanović, Relja Popović, Ema Radujko, Mahrina, Leon, Amna, Nući, Vojaž i mnogi drugi, ali Teodore nije bilo ni na vidiku.

Pevačica je već podelila sa svojim pratiocima na Instagramu da je ponovo otputovala iz Srbije i da im priprema nove pesme, zbog čega je sada otišla na Kipar, pa se pretpostavlja da iz tog razloga nije prisustvovala ovom događaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading