PAPARACO FOTKE TEODORE DŽEHVEROVIĆ: Evo sa kim smo uhvatili pevačicu, samo par dana nakon što je Nino Čelebić ozvaničio novu vezu!

Autor:

Zabava

07.05.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Teodora Džehverović i dalje ne želi da otkrije svoj ljubavni status, a ovako udara čežnju bivšem!

PAPARACO FOTKE TEODORE DŽEHVEROVIĆ: Evo sa kim smo uhvatili pevačicu, samo par dana nakon što je Nino Čelebić ozvaničio novu vezu!

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović posebno je aktuelna u medijima, nakon što je isplivala njena potpuno gola fotografija, a i dan-danas se polemiše da li je u pitanju fotošop.

Republika

Foto: Društvene mreže

 

Nakon saznanja da je Nino Čelebić, njen bivši dečko, u srećnoj vezi, zaljubljeniji nego ikada, pevačica se povukla, a sada smo imali priliku da je zateknemo u jednom kafiću u Beogradu, kako ispija kafu sa prijateljicom.

Iako je izjavila da ima novog dečka, pa potom porekla, nismo uspeli da je uslikamo u društvu novog izabranika, ali društvo joj je trenutno pravila lepa crnka, sa kojom je provela ovaj sunčan dan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading