TEODORA DŽEHVEROVIĆ POKAZALA NOVOG KOŠARKAŠA: Pevačica otkrila kakve fotografije šalje dečku, grudi u prvom planu! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.04.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora nastavila da provocira, niko ne veruje da se zaista šalila!

TEODORA DŽEHVEROVIĆ POKAZALA NOVOG KOŠARKAŠA: Pevačica otkrila kakve fotografije šalje dečku, grudi u prvom planu! (FOTO)

Foto: Instagram/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović

Danima se priča o ljubavnom statusu Teodore Džehverović, koja je nedavno izjavila da opet ima dečka i da se ponovo radi o košarkašu.

Iako je izjavila da više neće deliti detalje iz svog privatnog života sa svojim pratiocima, pevačica nije mogla da izdrži, pa je objavila fotografije i napisala šta kupuje i šalje svom novom izabraniku.

Naime, obelodanila je njihovu zajedničku pesmu, ali i fotografije iz kreveta koje njemu šalje, a onda ostavila najslađe za kraj.

Ipak, poslednja fotografija je otkrila da ipak Teodora nema dečka, već da je želela da se našali sa fanovima, ali njeni pratioci nisu poverovali u tu priču, več su nastavili da nagađaju sa kim se mlađa Džehva sada viđa.

Republika

Foto: Instagram/teodoradzehverovic

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kiki

15.04.2023 17:39

Ona se sirota nudi ali je niko neće. Nije kepec za košarkaša.