OVO JE FUDBALER KOJI JE SMUVAO DANIJELU DIMITROVSKU! Manekenka nakon razvoda našla utehu u bivšem reprezentativcu Srbije! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.05.2023

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj fudbaler je novi dečko Danijele Dimitrovske.

OVO JE FUDBALER KOJI JE SMUVAO DANIJELU DIMITROVSKU! Manekenka nakon razvoda našla utehu u bivšem reprezentativcu Srbije! (FOTO)

Foto: E-stock,

Danijela Dimitrovska mesecima unazad je sa bivšim fudbalerom Jevremom Kosnićem, čiji je poslednji klub u kom je zaigrao italijanski Taranto, a igrao je i za sve mlađe kategorije fudbalske reprezentacije Srbije.

Foto: ATA Images

Danijela Dimitrovska

Kako je Republika saznala, njih dvoje su uplovili u emotivnu vezu ubrzo nakon njenog razvoda sa Ognjenom Amidžićem, koji takođe uživa u novoj ljubavnoj romansi sa Minom Naumović.

Foto: YouTube/Printscreen

Jevrem Kosnić

Danijela i Jevrem se ne razdvajaju, a iako još uvek nisu izašli u javnost i obelodanili svoju vezu, njih dvoje se svakodnevno mogu videti po prestoničkim restoranima i na javnim mestima.

Foto: instagram.com/danijeladimitrovska

Danijela Dimitrovska i Jevrem Kosnić, Instagram

Takođe, prate se na društvenoj mreži Instagram, ali još uvek nisu počeli da izbacuju zajedničke fotografije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading