ĐULKICA SVE OPROSTILA IZNENADNO PREMINULOM BRATU: Poručila da će Rašidu Bog suditi za brojna nedela!

Autor:

Zabava

16.05.2023

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon vesti o smrti brata Rašida, Đulkica okrenula novi list, ne želi da je mržnja uništava!

ĐULKICA SVE OPROSTILA IZNENADNO PREMINULOM BRATU: Poručila da će Rašidu Bog suditi za brojna nedela!

Foto: Društvene mreže

U javnosti je kao bomba odjeknula vest da je Rašid Sakić, sin pokojnog pevača Sinana Sakića, iznenada preminuo u zatvoru u Sremskoj Mitrovici.

Sa sestrom Đulkicom nije bio u dobrim odnosima, a ona ga je optužila i za silovanje 20 devojaka, zbog čega je on bio posebno ljut na sestru.

Međutim, Đulkica se od pokojnog brata oprostila na svom Instagram profilu, a potom objasnila ljudima da li je oprostila Rašidu sva nedela.

Republika

Foto: Facebook

 

- Tokom života rodbina, prijatelji, ljudi će vas ljutiti, izraziti nepoštovanje i loše se ponašati prema vama. Neka se Bog pozabavi stvarima koje oni rade. Jer će vas mržnja u vašem srcu uništiti. Ako zaista želimo da volimo, moramo naučiti kako da oprostimo. Opraštanje nije nešto što činite za nekog drugog, to činite za sebe. Opraštanje je, pre svega, lični izbor. Odluka srca da ide protiv prirodnog nagona da uzvrati zlo zlom. Kada oprostite, ozdravite, kada pustite - rastete - napisala je ona na svom storiju.

Republika

Foto: instagram.com/djulkica

Đulkica Sakić Instagram

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading