POKOJNI SIN SINANA SAKIĆA IMAO BOGAT KRIMINALNI DOSIJE: Robijao zbog ubistva, sestra ga optužila za silovanje 20 devojaka!

Autor:

Zabava

16.05.2023

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rašid je bio izuzetno problematičan, zbog čega je policija neprestano imala posla sa njim!

POKOJNI SIN SINANA SAKIĆA IMAO BOGAT KRIMINALNI DOSIJE: Robijao zbog ubistva, sestra ga optužila za silovanje 20 devojaka!

Foto: facebook.com/Printscreen/Rasid Sakic

Sin pokojnog pevača Sinana Sakića, Rašid Sakić (45), poznatiji kao Ćelo, iznenada je preminuo u zatvoru Sremska Mitrovica, gde je bio na izdržavanju kazne od tri godine zbog razbojništva.

Republika

Foto: Printscreen

 

 

 

Rašid je bio poprilično problematičan i neretko je upadao u nevolje sa policijom, pa se nalazio i na poternici.

Rašid Sakić se pre više od pola godine javio iz zatvora u Sremskoj Mitrovici i izrazio svoje nezadovoljstvo zbog navodnih izjava svoje sestre Đulkice Sakić i maćehe Sabine Sakić da je on zapalio njihovu kuću, ali i da je silovao 20 devojaka.

- Volela bih da se što pre promene zakoni o silovanju i silovateljima na našim prostorima jer ja godinama decu ne smem nigde bezbedno da pustim da šetaju. Moj brat Rašid je prvi silovatelj. Čovek iza sebe ima sedam ili osam silovanja, možda i 20 nisam sigurna, a nikad za to nije dobio adekvatnu kaznu. Je l' vi shvatate da za njega godinama zakon kao da nije postojao? Taj čovek ima mnogo ljudi koji rade za njega, postoje policijski izveštaji u kojima jasno stoji da je silovatelj. Zbog njega nisam smela da kročim u Srbiju. Videla sam dokumente svojim očima. Ja nisam mogla da kročim u našu zemlju zbog straha da će ko zna šta da mi uradi. Nemam strah zbog sebe, ali imam decu i porodicu. Ne mogu njih da izlažem bilo kakvoj opasnosti - ispričala je Sinanova naslednica za naš list.

Republika

Foto: Printscreen

 

- Jasno mi je da joj je bio potreban azil u Švajcarskoj, ali ovo je preterivanje. Kada je usledilo ono paljenje kuće u Loznici, automatski su okrivili mene iako sam bio u inostranstvu. Klevetanju nema kraja. Mislio sam doći će i tome kraj kada se budale izlupetaju do ovog momenta, kada sam pročitao izjavu svoje polusestre da sam silovao 20 devojaka, kao i da sam pretio da ću silovati i njenu ćerku. Zgrozio sam se kada sam to pročitao jer svako ko me zna, zna da sam takve siledžije tukao, maltretirao i pljuvao. To što je ona videla dokumentovano moraće da dokaže ko joj je pokazao i šta to čeka, zašto nije u procesu. Ja sam spreman da dokažem da nikad nisam bio osumnjičen, a kamoli osuđen za takvu vrstu krivičnog dela. Preko mnogih stvari sam prelazio, ali preko ovoga neću i tražiću odštetu preko advokata. Ne želim da sutra, kad odraste, moje dete čita takve gnusnosti i laži o meni, a da bude da sam ja na sve to ćutao - pisao je tada Rašid.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading