"SVE ĆU TI DATI, ALI JA VIŠE DOLAZITI NEĆU!" Sinan Sakić odbio da poseti sina u bolnici, njegova ispovest ledi krv u žilama!

Autor:

Zabava

16.05.2023

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinan Sakić je za života samo jednom otišao sinu Rašidu u zatvor!

"SVE ĆU TI DATI, ALI JA VIŠE DOLAZITI NEĆU!" Sinan Sakić odbio da poseti sina u bolnici, njegova ispovest ledi krv u žilama!

Foto: ATAImages, Facebook

Rašid Sakić (45), sin pokojnog pevača Sinana Sakića, preminuo je u KPZ Sremska Mitrovica, a uzrok smrti nije poznat.

Sinan je u intervjuu iz 2017. godine priznao, kao što je uvek sve iskreno pričao, da je Rašida u zatvoru posetio samo jednom. Teško mu je palo to što mu je sin osuđen na 12 godina zbog ubistva Dragoljuba Despotovića u Loznici, u maju 2002. godine.

Republika

Foto: Printscreen

 

- Njemu su 4 metka pucana u leđa, i on se branio i pucao je i on. I to niko živi nije pomenuo u životu! Niko živi, nikada...a četiri metka pucana u leđa. I danas dan, narkoman koji se leči od heroina šeta ulicom, a to dete ja sam voleo kao njega. Kupim mom trenerku, kupim njemu trenerku, kupim ovom patike, kupim njemu patike. To su deca koja su spavala zajedno, oni nisu mogli jedno bez drugoga nijednog jedinog sekunda - počeo je priču Sinan koji je objasnio kako je došlo do pucnjave.

Pevač je, zatim, ispričao kako sina u bolnici nikada nije posetio, a tom prilikom je otkrio šta ga je kočilo i kakav teret će nositi do kraja života:

Republika

Foto: Printscreen

 

- Nisam išao u bolnicu, a nisam jer mi je bilo žao. Bilo mi je žao jer su spavali zajedno, nisu mogli jedan bez drugog... Kako je to moglo da se desi?! I onda sam rekao "ne, ja ni u snu ne idem". Ja sam njemu samo jednom u životu otišao u zatvor, samo jednom! Rekao sam mu: "Ti znaš koliko sam ja i tebe i njega voleo. Svako neka nosi svoj teret, a ja tu neću da postojim. Ako ti nešto bude trebalo ja ću ti dati, poslaću ti, ali ja više neću dolaziti" - ispričao je za "Goli život" Sakić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading