OVO JE BROJ NA KOJI MOŽETE POSLATI SMS KAKO BISTE KUPILI KARTU ZA PREVOZ: Startuje novi sistem plaćanja, evo koji tekst treba da upišete u poruku!

Autor:

Vesti

16.05.2023

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić predstavio je novi sistem gradskog prevoza.

OVO JE BROJ NA KOJI MOŽETE POSLATI SMS KAKO BISTE KUPILI KARTU ZA PREVOZ:  Startuje novi sistem plaćanja, evo koji tekst treba da upišete u poruku!

Foto: Tanjug/D. Kujundžić

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić na konferenciji za štampu predstavio je nov način naplate karata u javnom prevozu, koji počinje sutra. Danas će i zvanično biti potpisan cenovnik a sve stupa na snagu sutra.

Plaćanje karte putem telefona obavlja se tako što se šalje SMS poruka na broj 9011.

Vremenska karta (90 min)

Za zonu A tekst poruke je A90, za zonu B B90, čija je cena 50 dinara, a za zonu C koja obuhvata obe ove zone šalje se SMS u koji je upisan tekst C90 na 9011 i njena cena je 100 dinara.

Foto: Beoinfo

 

Kada se radi o dnevnoj karti, koja važi jedan dan, za zonu A tekst poruke je A1, za zonu B B1, i cena za ove dve zone je 120 dinara, a za zonu C koja obuhvata obe ove zone šalje se SMS u koji je upisan tekst C1 na 9011 i njena cena je 150 dinara.

Nedeljna karta važi za sedam dana, za zonu A tekst poruke je A7, za zonu B B7, i cena za ove dve zone je 800 dinara, a za zonu C koja obuhvata obe ove zone šalje se SMS u koji je upisan tekst C7 na 9011 i njena cena je 1.000 dinara.

Mesečna karta, važi za 30 dana, za zonu A tekst poruke je A30, za zonu B B30, i cena za ove dve zone je 2.200 dinara, a za zonu C koja obuhvata obe ove zone šalje se SMS u koji je upisan tekst C30 na 9011 i njena cena je 3.300 dinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading