JAŠAR AHMEDOVSKI SKORO 20 GODINA NIJE PRIČAO SA ŠABANOM, a evo kako je izgledao njegov PRVI SUSRET sa Šaulićem!

Autor:

Zabava

14.05.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bili su dobri prijatelji, a onda je jedna stvar promenila sve!

JAŠAR AHMEDOVSKI SKORO 20 GODINA NIJE PRIČAO SA ŠABANOM, a evo kako je izgledao njegov PRVI SUSRET sa Šaulićem!

Foto: Printscreen Youtube Diskos Official

Jašar Ahmedovski

Pokojna legenda narodne muzike Šaban Šaulić bio je uzor mnogim pevačima, a među njima se nalazi i Jašar Ahmedovski. On se dotao svog odnosa sa legendarnim pevačem. Prvi susret je bio sasvim slučajan, a dogodio se u Sarejevu.

- To je bilo u Sarajevu, sasvim slučajno. Došli smo u jednu kafanu i on je stajao ispred tog lokala sa gazdom. Kad sam ga video nisam mogao da verujem da je on. Priđem mu kao da se znam sa njim. Taj gazda mu kaže ovaj mali stvarno dobro peva tvoje pesme. Kad me je čuo odmah mi je ponudio da snimim ploču. Oduševio se kako sam pevao njegove pesme, a tu je bio i glavni urednik PGP-a Mića Đorđević koji je rekao Šabanu: "Ovaj mali mora da ide sa nama..." Tako sam došao u Beograd i tu i ostao - ispričao je Jašar.

Republika

Foto: Printscreen/KURIR TELEVIZIJA

Jašar Ahmedovski

Pevača je posebno pogodilo što se Šaban nije pojavio na sahrani njegovog brata Ipčeta Ahmedovskog, zbog koje nisu pričali skoro dvadeset godina.

- To jeste tačno, ali ja s obzirom da njega više nema ne bih mnogo da pričam o tome. Ja ću njega uvek voleti i poštovati kao umetnika. Otišao sam na njegovu sahranu jer jednostvano nisam mogao da izdržim. Svi su se time iznenadili, ali jednostavno ja sam takav čovek. Ne bih zaista više da komentarišem Šabana. Da je živ možda bi mogao da pričam o tome, ali ovako ne bih. Žao mi je što nismo imali taj poslednji razgovor - rekao je pevač za Kurir.

Republika

Foto: ATA Images/e-stock/A. BAČLIJA

Jašar Ahmedovski i Šaban Šaulić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading