"ZNALA SAM DA JE BILA BOLESNA" Cakana progovorila o POSLEDNJIM danima preminule Lane Toković, prisetila se najdražih uspomena!

Autor:

Zabava

14.05.2023

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njih dve su bile dobre prijatelje i često su se družile!

"ZNALA SAM DA JE BILA BOLESNA" Cakana progovorila o POSLEDNJIM danima preminule Lane Toković, prisetila se najdražih uspomena!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Cakana

Vest o iznenadnoj smrti pevačice Lane Toković šokirala je region, kao i njene kolege. O smrti svoje drage prijateljice Lane pričala je i Dragica Radosavljević Cakana, koja je znala da je ona bolesna, ali njenu smrt nije očekivala.

- Znala sam da je bila bolesna, ali nisam ovo očekivala. Lana moja draga, neka te anđeli čuvaju. Anđeli s njom.  Čule smo se kad je bila u banji. Imala je savršen glas, pevala je predivno. Znali smo svi da se sastanemo kod nje, radila je aktivno i u studiju. Čula sam se s njenim bratom, znala sam da je bila u bolnici, ali sam očekivala da će prebroditi sve to - dodala je Cakana.

Republika

Foto: Youtube.com

Lana Toković

Cakana je progovorila i o vršnjačkom nasilju i merema koje nastavnici mogu da preduzmu u današnje vreme.

- Sve je bilo drugačije ranije, bar ako se ja pitam. Dobijali smo ćuške, ali smo poštovali nastavnike. Kad vam dete kaže: "Dobar dan", a vi se oduševite, to je danas retkost, a nama je nekad bila svakodnevica. Nasilje je postojalo, ali ne i u školama, da se mi zamerimo nekim nastavnicima. Sve je bilo na nekom drugom nivou. Roditelji su bili pozivani u škole, čim mi kao deca uradimo nešto što se ne ubraja kao dobro. Moji unučići su prvo umeli da budu tužni, ali se sa njima razgovaralo, nisu išli po školi i jurili svoje drugare da im naude - istakla je pevačica.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Cakana

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading