NAJLEPŠI DAR OD BOGA SU DECA: Saša Kovačević planira da se ostvari u ulozi OCA, progovorio o VENČANJU sa Zoranom!

Autor:

Zabava

14.05.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač je otkrio više detalje iz veze sa lepom Zoranom, a svi se pitaju kada će stati na ludi kamen!

NAJLEPŠI DAR OD BOGA SU DECA: Saša Kovačević planira da se ostvari u ulozi OCA, progovorio o VENČANJU sa Zoranom!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Saša Kovačević

Manekenka Dejana Živković danas je krstila svog sina Lava, kome je ujedno organizovala i proslavu prvog rođendana u jednom prestižnom prestoničkom restoranu. Na proslavi rođendana se pojavio i pevač Saša Kovačević, sa dugogodišnjom devojkom Zoranom Tasovac, koji želi da se ostvari u ulozi oca.

- Planiram Bože zdravlja da se ostvarim u ulozi oca, to je svrha života i najlepši dar od Boga koji možemo dobiti. Ne vodim se time kad će i šta će biti, kad Gospod kaže da je trenutak tada će se to i desiti i ja ću biti najsrećniji čovek - istakao je Saša, koji je progovorio o pritiscima da se oženi:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Saša i Zorana

- Valjda je opet sve to prirodno i normalno, ali je na vama da dozirate koliko želite da pridajete značaja tome i da dozvolite da se ljudi mešaju u vašu intimu, sve je do vas. Mi muškarci smo čudni, konstantno smo nezreli, mi bi stalno da budemo momci bez obzira da li smo oženjeni ili nismo, to je neki gen, to ne možeš da menjaš - dodao je Kovačević, pa otkrio nešto više o svojoj vezi sa Zoranom:

- Nema prostora za ljubomoru u našoj vezi, tako se valjda izgradio neki odnos da toga nema. Uglavnom su moje veze imale nalet ljubomore u prvih pola godine, godinu dana, posle toga je sve lakše. U prethodnim vezama mi je to smetalo, sada sa Zoranom ne, jer smo se pronašli. Mislim da sam pronašao nekog ko mi po svim parametrima odgovara apsolutno. U slučaju da mi neko sutra strastveno odovara ne znam kako, ja zaista znam da od ovog što trenutno imam ne mogu naći bolje, to potpisujem - otkrio je pevač za Blic.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Saša i Zorana

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Milos

14.05.2023 22:55

Kako koja. Neka su dar od djavola. Ali ipak ni jedno ni drugo ne postoji. Decu donose rode...

Kiki

14.05.2023 23:06

Haha. Znaci ovo sto ja radim komsinicama da ne zna moja zena, dar od boga?Znao sam..