OGREBOTINE PO ČELU, SLEPOOČNICA UNIŠTENA: Nove šok prepiske pretučene Teodore Bilanović, jedva izvukla živu glavu, evo kako je uspela da pobegne!

Autor:

Zabava

14.05.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika vam donosi nove prepiske Teodore Bilanović, otkrivamo kakve je sve povrede po telu imala!

OGREBOTINE PO ČELU, SLEPOOČNICA UNIŠTENA: Nove šok prepiske pretučene Teodore Bilanović, jedva izvukla živu glavu, evo kako je uspela da pobegne!

Foto: Pixabay.com, Republika.rs, Privatna arhiva

Teodora Bilanović i Milan Janković Čorba

Pevačica i bivša zadrugarka Teodora Bilanović, kako i sama tvrdi, pretrpela je monstruozno nasilje od strane bivšeg dečka Milana Jankovića Čorbe. Podsetimo, Čorba je objavio snimak na kom se šali da je pobegao iz Srbije, kako ne bi otišao na suočavanje sa Teodorom pred lice pravde. 

Foto: Pixabay.com, Republika, Privatna arhiva

Teodora Bilanović i Milan Janković Čorba

 

Teodora je ekskluzivno za Republiku ispričala kroz šta je sve prošla, ceo tekst pročitajte OVDE.

No, kako dalje saznajemo, Teodori je najpre pomogla da iz svega izađe njena kuma, koja joj je bila veliak podrška. Teodora nije smela nikome da se požali na probleme, zbog ugroženosti koju je osećala, pa je spas pronalazila u kumi, koja ju je sve vreme savetovala, ali joj je i davala smernice kako da se spase od kandži siledžije. 

U nastavku vam prenosimo poruke, koje će vas sigurno šokirati:

- Imam male ogrebotine po čelu i slepočnica me boli na dodir... Ispod lakta, oko šake baš velika... - piše Teodora u porukama, koje možete pogledati u galeriji iznad.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading