ČORBA ODLAZI IZ SRBIJE! Čeka ga SUĐENJE zbog bivše devojke, evo gde smo ga UHVATILI (PAPARACO)

Autor:

Zabava

12.05.2023

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar nije uspeo da se sakrije od našeg paparaca!

Pevačica i bivša zadrugarka Teodora Bilanović nastupala je nedavno na Saboru narodne muzike, gde je za Republiku, između ostalog, pričala i o odnosu sa bivšim dečkom Milanom Jankovićem Čorbom, protiv kojeg je podnela zahtev za zabranu prilaska.

Ja sam išla kod psihijatra posle "Zadruge", a i pre. Posle "Zadruge" i užasne veze mi je bio potreban, nadam se da se vidi rezultat. Dogodilo se kontinuirano nasilje, psihičko, fizičko, to će se rešiti na sudu, on ima zabranu prilaska i čeka se suđenje - ispričala je tada Teodora za Republiku.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, ST/Petar Divac

Teodora Bilanović i Milan Janković Čorba

Teodora nije želela da otkriva više detalja kako ne bi ometala rad suda, a dok se čeka suđenje, bivši zadrugar snima svoje kulinarske emisije u našoj zemlji, ali i u inostranstvu. Naš paparaco ga je danas usnimio na aerodromu "Nikola Tesla", gde se spremao za let. 

Čorba šetao po aerodromu sa drugom i sve vreme bio na telefonu, a snimak možete videti klikom na link na početku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading