EKSKLUZIVNE PREPISKE TEODORE I ČORBE: Tukao je i maltretirao, ona progovorila o svim MONSTRUOZNIM detaljima! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

14.05.2023

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika vam donosi ekskluzivne prepiske Teodore Bilanović i Milana Jankovića Čorba u kojima on priznaje da ju je tukao!

EKSKLUZIVNE PREPISKE TEODORE I ČORBE: Tukao je i maltretirao, ona progovorila o svim MONSTRUOZNIM detaljima! (GALERIJA)

Foto: Pixabay.com, Republika, Privatna arhiva

Bivša zadrugarka i pevačica Teodora Bilanović nedavano je gotovala na muzičkom festialu gde je pričala o bivšem dečku sa kojim je bila u vezi sa Milanom Jankovićem Čorbom, kojeg je prijavila za psihičko i fizčko nasilje. Iako ona nije želela dugo da priča na ovu temu veliku prašinu podigao je njegov stori na kojem govori da se neće pojaviti na suđenju, sve dok taj slučaj ne zastari.

Tea se danas oglasila putem svog Instagram storija, gde je najstrašnije osudila ponašanje svog bišeg emotivnog partnera, a mi smo je kontaktirali, pa je za Republiku podelila eksluzivne slike njihovih prepiski kao i fotografije ranjenog lica za koje je optužila Čorbu.

U nastavku vam prenosimo Teodorinu izjavu u celosti:

- Ja sam 31.12.2021. sa svim dokazima podnela prijavu protiv Milana Jankovića, mog bivšeg emotivnog partnera, od koga sam u vise navrata doživljavala fizičko i psihičko maltretiranje. Od tada o njemu nisam davala nikakve izjave, sve do mog poslednjeg javnog pojavljivanja na jednom muzičkom festivalu, gde sam na pitanje novinara šta se dešava sa mojom prijavom protiv dotičnog odgovorila da očekujem suđenje. Sinoć sam bila na nastupu kada su mi počele stizati na desetine poruka gde mi ljudi šalju sporni snimak koji je dotični okačio. U prvi mah sam počela da se tresem i doživela sam panični napad, a kada sam se sabrala počela sam da razmišljam o tome kako neko nakon svega može da pravi komične klipove na konto cele situacije. U pitanju je bio moj život, moje fizičko i psihičko zdravlje koje je on ozbiljno ugrozio i zbog čije sam turture, čim sam uspela da pobegnem od njega, završila sam kod psihijatra gde sam lečila stečenu depresiju i anksioznost. Istina su svi oni navodi koji su se pojavili u medijima, za čupanje, udaranje i lomljenje noktiju, za šta sam dokaze predala policiji. Ja njemu nisam bila prva žrtva, pre mene je još brutalnije maltretirao i svoju bivšu ženu i njihovo dete, a i cela porodica mu je izuzetno agresivna i svi oni zajedno su podržavali i učestvovali u njegovom maltretiranju mene i njegove bivše žene. Vrhunac bezobrazluka je bio kada sam videla u jednim novinama da je on nakon objavljivanja klipa pozvao novinare na aerodrom da ga slikaju kako navodno beži iz zemlje zbog suđenja, koje još uvek nije ni zakazano. Nadam se da će što pre doći do suđenja i da će ova situacija tamo dobiti epilog, jer zaista mi je mučno da ponovo prolazim kroz celu traumu koju sam jedva prebrodila nakon više od godinu i po dana - izjavila je Teodora za Republiku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading